Ρόουζ: «Για πάντα στη Νέα Υόρκη» (video)

Ο Ντέρικ Ρόουζ υπογράμμισε πως θέλει να παραμείνει στους Νιού Γιόρκ Νικς έως το τέλος της καριέρας του, ενώ δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη μετεγγραφή του στην ομάδα της Νέας Υόρκης.

Ο Ντέρικ Ρόουζ υπογράμμισε πως θέλει να παραμείνει στους Νιού Γιόρκ Νικς έως το τέλος της καριέρας του, ενώ δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη μετεγγραφή του στην ομάδα της Νέας Υόρκης. Ο Αμερικανός γκαρντ παρουσιάστηκε επισήμως από τη νέα του ομάδα και φρόντισε να αφήσει αιχμές κατά των Σικάγο Μπουλς, οι οποίοι αποφάσισαν να τον ανταλλάξουν. Ο Ρόουζ επέλεξε το νούμερο «25».

Αρχικά, ο Αμερικανός τόνισε κατά την επίσημη παρουσίασή του: «Θέλω απλώς να κερδίζω. Είναι το μόνο πράγμα που με απασχολεί. Αυτό το καλοκαίρι θα επικεντρωθώ στο να βρω ξανά την καλή μου φυσική κατάσταση και να μπορέσω να βρω ξανά τον ρυθμό και τα πατήματά μου. Εύχομαι να μπορέσω να παραμείνω στην Νέα Υόρκη μέχρι το τέλος της καριέρας μου. Νομίζω πως έχω τις δυνατότητες να προσαρμόσω το παιχνίδι μου με όσα θα μου ζητηθούν. Νιώθω ευγνώμων που βρίσκομαι εδώ αυτή τη στιγμή. Νιώθω πως κάτι μεγάλο ετοιμάζεται στην ομάδα για τη νέα χρονιά. Πρέπει να καταφέρουμε να μπούμε στα playoffs τη νέα σεζόν. Αυτός είναι ο στόχος».

Σχετικά με το αν γνωρίζει τον λόγο για τον οποίο τον αντάλλαξαν οι «ταύροι», ο 27χρονος παίκτης τόνισε: «Δεν γνωρίζω για ποιο λόγο αποφάσισαν να με ανταλλάξουν, αλλά θα ήθελα να ευχαριστήσω του Μπουλς».

Το σχετικό βίντεο:



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.