Ζήτησε τον Νοά ο Ρόουζ

Την απόκτηση του Γιακόμ Νοά φέρεται να έχει εισηγηθεί ο Ντέρικ Ρόουζ στους ιθύνοντες των Νιού Γιόρκ Νικς, καθώς θεωρεί πως θα είναι μια σημαντική προσθήκη για τη νέα του ομάδα.
Δημοσίευση: 25/06/2016 - 10:18
Την απόκτηση του Γιακόμ Νοά φέρεται να έχει εισηγηθεί ο Ντέρικ Ρόουζ στους ιθύνοντες των Νιού Γιόρκ Νικς, καθώς θεωρεί πως θα είναι μια σημαντική προσθήκη για τη νέα του ομάδα. Σύμφωνα με τα όσα τόνισε ο ίδιος ο Αμερικανός γκαρντ στο περιθώριο της παρουσίασής του από την ομάδα της Νέας Υόρκης, έχει ήδη ενημερώσει τον Γάλλο σέντερ, πως θα πρέπει να σκεφτεί μια πιθανή μετεγγραφή του στους Νικς. 

Χαρακτηριστικά, ο Ρόουζ τόνισε: «Τον θέλω μαζί μας. Το γνωρίζει αυτό. Νομίζω πως και η οικογένειά του γνωρίζει για το ενδιαφέρον των Νικς. Ακόμα και χθες το βράδυ μιλούσα μαζί του στο τηλέφωνο γι' αυτό το θέμα. Βρέθηκε σε μια δύσκολη κατάσταση, καθώς εγχειρίστηκε δύο φορές την μέσα στη χρονιά. Ήταν ο τελευταίος χρόνος του συμβολαίου του και εξετάζει τις επιλογές του, αναζητώντας την τελική του απόφαση».

Ενδιαφέρον για τον Νοά είχαν εκδηλώσει οι Γουάσινγκτον Γουίζαρντς, οι οποίοι όμως προχώρησαν σε σχετική διάψευση. Ο 31χρονος Νοά φέρεται να μελετάει όλες τις προτάσεις που έχει στα χέρια του για το μέλλον του και δεν αποκλείεται, σύμφωνα με τους Αμερικανούς, να γίνει αποδεκτή από τη διοίκηση των Νικς, η εισήγηση του Ρόουζ.