Γιάνγκ: “Θα γίνω καλύτερος από τον Ντόντσιτς”

Ο Τράε Γιάνγκ εμφανίστηκε σίγουρος πως στο μέλλον θα γίνει καλύτερος παίκτης από τον Λούκα Ντόντσιτς, παρά τις εφετινές εμφανίσεις του Σλοβένου παίκτη.

Ο Τράε Γιάνγκ εμφανίστηκε σίγουρος πως στο μέλλον θα γίνει καλύτερος παίκτης από τον Λούκα Ντόντσιτς, παρά τις εφετινές εμφανίσεις του Σλοβένου παίκτη. Ο Γιάνγκ είχε επιλεχθεί στα ντραφτ από τους Ντάλας Μάβερικς, οι οποίοι τον αντάλλαξαν άμεσα με τον Ντόντσιτς, ο οποίος είχε επιλεχθεί από τους Ατλάντα Χοκς. Ο αμερικανικός Τύπος έχει κατηγορήσει αρκετές φορές τη διοίκηση των “γερακιών” για τη συγκεκριμένη απόφαση να αφήσει τον Ντόντσιτς να αποχωρήσει με προορισμό το Ντάλας. Την εφετινή σεζόν ο Γιάνγκ έχει 16,2 πόντους και 7,3 ασίστ με τη φανέλα των Χοκς. 

Ο Γιάνγκ δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τους Λος Άντζελες Κλίπερες, στην οποία πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση: “Ο Λούκα κάνει πολύ καλή σεζόν μέχρι τώρα κι εγώ προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος κάθε μέρα. Πιστεύω πως η ανταλλαγή αυτή λειτούργησε και για τις δύο πλευρές. Τόσο ο Λούκα όσο κι εγώ τα πάμε πολύ καλά”.

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: “Στα δικά μου μάτια, δεν τίθεται καν ζήτημα. Θα είμαι εγώ, αλλά έτσι το βλέπω εγώ, με την ανταγωνιστική μου φύση. Για μένα δεν θέλει καν σκέψη”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.