Μεγάλη “μάχη” για τον Ντέιβις στο ΝΒΑ

Σε ντέρμπι μεταξύ των Λος Άντζελες Λέικερς και των Μπόστον Σέλτικς φαίνεται πως εξελίσσεται η υπόθεση της αποχώρησης του Άντονι Ντέιβις από τους Νιού Όρλεανς Πέλικανς.

Σε ντέρμπι μεταξύ των Λος Άντζελες Λέικερς και των Μπόστον Σέλτικς φαίνεται πως εξελίσσεται η υπόθεση της αποχώρησης του Άντονι Ντέιβις από τους Νιού Όρλεανς Πέλικανς. Οι δυο ομάδες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Αμερικανού παίκτη και ετοιμάζουν τις προσφορές που θα καταθέσουν τους “πελεκάνους”, προκειμένου να γίνει άμεσα η ανταλλαγή, καθώς η σχετική προθεσμία εκπνέει στις 7 Φεβρουαρίου.

Οι “λιμνάνθρωποι” φέρονται διατεθειμένοι να δώσουν ως έμψυχα ανταλλάγματα κάποιους από τους Κούζμα, Ίνγκραμ, Μπολ και Χαρτ, προκειμένου να πείσουν τη διοίκηση των Πέλικανς να προχωρήσει η ανταλλαγή. Μάλιστα, ο Μάτζικ Τζόνσον αναμένεται να έχει συνάντηση με τους ιθύνοντες της ομάδας της Νέας Ορλεάνης, προκειμένου να τους πείσει. Από την πλευρά τους, οι “Κέλτες” παρακολουθούν τις εξελίξεις και φέρονται αποφασισμένοι να καταθέσουν και αυτοί την προσφορά τους. Μάλιστα, ο αμερικανικός Τύπος αναφέρει πως η διοίκηση είναι διατεθειμένη να προσφέρει ακόμα και τρεις παίκτες στους Πέλικανς για να αποκτήσει τον “Φρύδια”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.