Σκέφτεται να μετακομίσει στο Λος Άντζελες ο Τόμπσον

Ο Κλέι Τόμπσον φέρεται να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να μετακομίσει από το Όκλαντ στο Λος Άντζελες το ερχόμενο καλοκαίρι, προκειμένου να φορέσει τη φανέλα των Λέικερς.

Ο Κλέι Τόμπσον φέρεται να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να μετακομίσει από το Όκλαντ στο Λος Άντζελες το ερχόμενο καλοκαίρι, προκειμένου να φορέσει τη φανέλα των Λέικερς. Σύμφωνα με τον αμερικανικό Τύπο, ο Αμερικανός παίκτης είχε επαφές με τους ιθύνοντες των “λιμνανθρώπων”, στους οποίους έθεσε δυο όρους, προκειμένου να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς και να ενταχθεί στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας τους, το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο πρώτος είναι η απόκτηση του Άντονι Ντέιβις και ο δεύτερος είναι να του προσφερθεί συμβόλαιο κοντά στις οικονομικές του απαιτήσεις.

Οι Λέικερς από την πλευρά τους έχουν ξεκινήσει ήδη τις προσπάθειες για την απόκτηση του Ντέιβις από τους Νιού Όρλεανς Πέλικανς, ενώ εμφανίζονται βέβαιοι πως θα καταφέρουν να καλύψουν τις οικονομικές απαιτήσεις του Τόμπσον. Από την πλευρά τους οι “πολεμιστές” αναμένεται να έχουν σύντομα επαφές με τους εκπροσώπους του παίκτη, στους οποίους θα καταθέσουν την προσφορά τους για νέο συμβόλαιο συνεργασίας. Οι πρωταθλητές αναμένεται να κάνουν κάτι ανάλογο και με τον Ντε Μάρκους Κάζινς, ο οποίος επίσης μένει ελεύθερος στο τέλος της εφετινής σεζόν. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.