Τζάκσον: «Δε μένει ξύπνιος ο Ρόουζ»

Ο Φιλ Τζάκσον εμφανίστηκε καθησυχαστικός σχετικά με την επικείμενη δίκη του Ντέρικ Ρόουζ και για το κατά πόσο θα επηρεάσει την απόδοσή του στους Νιού Γιόρκ Νικς.

Ο Φιλ Τζάκσον εμφανίστηκε καθησυχαστικός σχετικά με την επικείμενη δίκη του Ντέρικ Ρόουζ και για το κατά πόσο θα επηρεάσει την απόδοσή του στους Νιού Γιόρκ Νικς. Ο πρόεδρος της ομάδας της Νέας Υόρκης τόνισε πως ο Αμερικανός παίκτης νοιάζεται για την πορεία της δίκης, όμως δε μένει ξύπνιος για χάρη της. Ο έμπειρος γκαρντ κατηγορείται από την πρώην σύντροφό του για ομαδικό βιασμό και η δίκη θα ξεκινήσει στις 4 Οκτωβρίου.

Ο Τζάκσον τόνισε για το θέμα: «Ένα θέμα που θα ήθελα να επισημάνω αφορά τον Ντέρικ Ρόουζ και την διαδικασία την οποία περνάει. Προσδοκούμε ότι δεν θα επηρεάσει την σεζόν του, ή την προπόνηση ή τους αγώνες. Αλλά θα αφήσουμε να κυλήσει η διαδικασία του δικαστικού συστήματος, που ξεκινάει την επόμενη εβδομάδα. Θέλουμε να το αφήσουμε στην άκρη για την ώρα. Δεν χρειάζεται να ειπωθούν πολλά πράγματα».

Και συμπλήρωσε: «Νομίζω ότι πρέπει η διαδικασία να προχωρήσει από μόνη της. Δεν μας απασχολεί. Αντιλαμβανόμαστε ότι είναι σοβαρό θέμα αυτό που συζητάμε. Αλλά αυτό που γίνεται είναι έξω από τον έλεγχο μας. Είναι κάτι που δεν μπορούμε να ελέγξουμε. Ο Ντέρικ έχει πει ότι δεν τον ανησυχεί. Εννοώ τον νοιάζει. Αλλά δεν τον κρατάει ξύπνιο την νύχτα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.