Ρόουζ: «Σαν να είμαι στο παράδεισο»

Ο Ντέρικ Ρόουζ δεν έκρυψε τη χαρά του για την επιστροφή του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις, αλλά και την αθώωσή του από την αμερικανική δικαιοσύνη, για τις κατηγορίες βιασμού.

Ο Ντέρικ Ρόουζ δεν έκρυψε τη χαρά του για την επιστροφή του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις, αλλά και την αθώωσή του από την αμερικανική δικαιοσύνη, για τις κατηγορίες βιασμού. Ο Αμερικανός γκαρντ των Νιού Γιόρκ Νικς τόνισε πως είναι απόλυτα ευχαριστημένος με την έως τώρα παρουσία του στην ομάδα της Νέας Υόρκης και πως ανυπομονεί να ξεκινήσει η νέα σεζόν στο ΝΒΑ. 

Αρχικά, δήλωσε για την αθώωσή του: «Το ζήτημα ήταν πολύ σημαντικό. Το πήρα πολύ σοβαρά. Είμαι ένας μεγάλος άντρας. Έβαλα τον εαυτό μου σε αυτή την κατάσταση και έπρεπε μόνος μου να βγω. Ήμουν συγκεντρωμένος εκεί, όλη την ώρα».

Και συμπλήρωσε για το αν νιώθει δικαιωμένος: «Λίγο. Βασικά όλη αυτή η υπόθεση επηρέασε κι άλλο άτομο (τη γυναίκα του). Οπότε προσεύχομαι για εμένα και για εκείνη, γιατί το θέμα ξέφυγε τελείως , στις Η.Π.Α. και παντού. Οπότε, προσεύχομαι για όσους εμπλέκονταν σε αυτό και να ξέρουν πως ξέφυγε από τον έλεγχό μου. Μέσα σε όλα, αυτό που με πείραξε περισσότερο απ’όλα ήταν που έχασα τα γενέθλια του γιου μου, το πάρτι των γενεθλίων του. Αυτό ήταν που με απασχόλησε περισσότερο. Το να μην είμαι με την οικογένειά μου. Και αυτό με πονούσε. Σε αυτό που μπορώ να δουλέψω είναι στο να γίνω καλύτερος άνθρωπος, καλύτερος πατέρας, ξάδερφος, θείος. Να είμαι ο καλύτερος που μπορώ και να βοηθώ τους υπόλοιπους».

Τέλος, αναφέρθηκε και στην επιστροφή του σε αγωνιστικούς ρυθμούς: «Νιώθω σα να είμαι στον παράδεισο. Θα άλλαζε τον καθένα όλο αυτό. Αλλά μίλησα για αυτό και πλέον τα έχω αφήσει όλα πίσω. Για το μόνο που ανησυχώ πια είνα το μέλλον μου. Μ’ αρέσει που βρίσκομαι πάλι ανάμεσα στους συμπαίκτες μου. Μ’ αρέσει ο τρόπος που δένουμε σαν ομάδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.