Φιλ Τζάκσον: «Παραμείνετε αισιόδοξοι»

Μήνυμα προς τους φίλους των Νιού Γιόρκ Νικς έστειλε ο Φιλ Τζάκσον, ζητώντας τους να κάνουν υπομονή, αφού κάτι καλό ετοιμάζεται στην ομάδα της Νέας Υόρκης.

Μήνυμα προς τους φίλους των Νιού Γιόρκ Νικς έστειλε ο Φιλ Τζάκσον, ζητώντας τους να κάνουν υπομονή, αφού κάτι καλό ετοιμάζεται στην ομάδα της Νέας Υόρκης.


Οι Νικς διανύουν μία από τις χειρότερες σεζόν της ιστορίας τους, ωστόσο οι παίκτες που θα έρθουν αλλά και μία εκ των πρώτων επιλογών στο επόμενο ντραφτ, αναμένεται να αλλάξουν επίπεδο τα «στολίδια».


«Ξέρω πως έχουμε δοκιμαστεί όλοι κατά τη διάρκεια της σεζόν αλλά σας διαβεβαιώνω πως άπαντες στο σύλλογο δουλεύουμε αδιάκοπα για να φέρουμε και πάλι τους Νικς στο υψηλότερο και ανταγωνιστικότερο επίπεδο» ήταν τα λόγια του προέδρου Φιλ Τζάκσον προς τους φίλους της ομάδας, συνεχίζοντας:


«Έχουμε κάνει κινήσεις-κλειδιά για να ελευθερώσουμε χώρο στο ρόστερ, κάτι που θα μας επιτρέψει περισσότερη ευλυγισία για να προσθέσουμε ταλέντο στην ομάδα αυτό το καλοκαίρι. Και για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, περιμένουμε να έχουμε μία κορυφαία επιλογή στο ντραφτ. Αυτά είναι τα σημαντικά βήματα για να χτίσουμε ένα ρόστερ παικτών που θα συνδυάζουν ταλέντο και χαρακτήρα νικητή και μαζί με τον Καρμέλο Άντονι θα συνθέσουν μια ομάδα νικητών».


Τέλος, ο «Ζen Master» έστειλε το μήνυμά του προς τον κόσμο:


«Σας ζητώ να παραμείνετε αισιόδοξοι και ελπίζω να μας στηρίξετε στην προσπάθειά μας καθώς χτίζουμε που και πάλι θα αντανακλά το πνεύμα του να είναι ένας Νιου Γιόρκ Νικ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.