Συγκίνησε με τη γενναιοδωρία του ο Άντονι (video)

Ο Καρμέλο Άντονι απέδειξε πως μπορεί να κάνει ευτυχισμένη μια οικογένεια, όταν αποφάσισε να σταθεί στο πλευρό του 17χρονου Τζάρελ.
Δημοσίευση: 26/12/2016 - 10:50
Ο Καρμέλο Άντονι απέδειξε πως μπορεί να κάνει ευτυχισμένη μια οικογένεια, όταν αποφάσισε να σταθεί στο πλευρό του 17χρονου Τζάρελ. Ο νεαρός φίλαθλος των Νιού Γιόρκ Νικς πάσχει από καρκίνο στο πάγκρεας και ήταν προσκεκλημένος στον αγώνα της ομάδας της Νέας Υόρκης με τους Μπόστον Σέλτικς, μαζί με την οικογένειά του. Μετά το τέλος του αγώνα, ο Άντονι τους παρουσίασε το δώρο που τους είχε για τα Χριστούγεννα και ήταν ένα πανάκριβο αυτοκίνητο. 

Ο Τζάρελ τόνισε μετά το δώρο που πήρε από τον αστέρας των Νικς: “όμιζα ότι μου έκαναν πλάκα. Είναι ευλογία από τον Θεό. Είναι τόσοι πολλοί άνθρωποι που χρειάζονται βοήθεια, αλλά ο Καρμέλο διάλεξε εμένα. Είναι το καλύτερο δώρο που θα μπορούσα να λάβω”.

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: “Είναι δυνατό άτομο. Δεν πίστεψα ποτέ ότι δεν θα τα καταφέρω. Περνάω και δύσκολες μέρες, αλλά σε αυτές θα σκέφτομαι ότι ο Καρμέλο με προσέχει και θα ηρεμώ...”.

Από την πλευρά του, ο Άντονι δήλωσε: “Αυτά δεν περιγράφονται με λόγια. Είναι μια οικογένεια που έτυχε να γνωρίζω. Αυτά είναι που έχουν αξία στη ζωή”.

Το σχετικό βίντεο: