Ρόουζ: «Ήθελα χρόνο με την οικογένειά μου»

Ο Ντέρικ Ρόουζ απολογήθηκε στους ιθύνοντες των Νιού Γιόρκ Νικς, για την απουσία του στον αγώνα με τους Σικάγο Μπουλς και εξήγησε πως οικογενειακοί λόγοι, τον ανάγκασαν να… εξαφανιστεί.

Ο Ντέρικ Ρόουζ απολογήθηκε στους ιθύνοντες των Νιού Γιόρκ Νικς, για την απουσία του στον αγώνα με τους Σικάγο Μπουλς και εξήγησε πως οικογενειακοί λόγοι, τον ανάγκασαν να… εξαφανιστεί. Ο Αμερικανός παίκτης δεν έδωσε σημάδια ζωής, για αρκετές ώρες, προκαλώντας ανησυχία στις τάξεις των ιθυνόντων της ομάδας της Νέας Υόρκης, καθώς επίσης και εκνευρισμό. Ο 28χρονος παίκτης εξήγησε τους λόγους, για τους οποίους δεν απαντούσε στις κλήσεις των ανθρώπων των Νικς, ενώ συμπλήρωσε πως έδειξαν κατανόηση όταν τους εξήγησε το τι συνέβη.

Αρχικά, ο Ρόουζ δήλωσε: «Έλειψα για οικογενειακούς λόγους, δεν είχε να κάνει σε καμία περίπτωση με κάτι που αφορά την ομάδα ή το μπάσκετ. Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που ένιωσα έτσι και έπρεπε να βρεθώ με την οικογένεια μου στο Σικάγο. Δεν ήθελα να δεχθώ καμία κλήση, χρειαζόμουν λίγο χρόνο με τον εαυτό μου και να βρεθώ στο πλάι της μητέρας μου. Ειδοποίησα την ομάδα αργότερα, όλοι έδειξαν κατανόηση αμέσως όταν τους εξήγησα. Μίλησα μαζί τους αργά το βράδυ αλλά και σήμερα το πρωί».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Αυτό είναι σωστό αλλά έτσι συνέβη. Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος, εξήγησα στους συμπαίκτες πως δεν ήθελα να αναστατώσω κανέναν, ειδικά με όσα περνάμε αυτό τον καιρό. Απολογήθηκα σε όλους εξηγώντας πως δεν έχω νιώσει ξανά έτσι, δεν ήμουν ο εαυτός μου, το εξήγησα στην ομάδα και τους υπεύθυνους».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.