Έντονη ανησυχία για τον Άντονι

Σε «αναμμένα κάρβουνα» κάθονται οι ιθύνοντες των Νιού Γιόρκ Νικς, σχετικά με την κατάσταση του τραυματισμού του Καρμέλο Άντονι.

Σε «αναμμένα κάρβουνα» κάθονται οι ιθύνοντες των Νιού Γιόρκ Νικς, σχετικά με την κατάσταση του τραυματισμού του Καρμέλο Άντονι. Ο Αμερικανός παίκτης αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο και υπάρχουν φόβοι ακόμα και για ενδεχόμενη απώλειά του, για το υπόλοιπο της εφετινής σεζόν.


Οι Νικς μετρούν ήδη δέκα σερί ήττες και το ρεκόρ τους έχει φτάσει το 5-30. Κάτω από αυτές τις συνθήκες, ο τεχνικός της ομάδας, Ντέρεκ Φίσερ υπογράμμισε πως υπάρχει το ενδεχόμενο να υποβληθεί τώρα ο Άντονι σε επέμβαση, προκειμένου να είναι έτοιμος τη νέα αγωνιστική σεζόν.


Χαρακτηριστικά, ο Φίσερ τόνισε: «ο ιατρικό μας τιμ μιλά με τον Καρμέλο για το πώς αισθάνεται και ποια συμπτώματα παρουσιάζει. Όσο εξελίσσεται αυτή η συζήτηση, θα υπάρχουν και αποφάσεις. Δεν μπορούμε όμως να του πούμε να κάτσει εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν, αλλά ούτε και περιμένουμε εκείνος να μας πει ότι δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί άλλο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.