Λεμπρόν: “Αγαπώ τον Πόποβιτς αλλά δεν…”

Όταν είσαι ο Λεμπρόν Τζέιμς πέρα από το μπάσκετ έχεις πολλές υποχρεώσεις κι εκτός αθλήματος... μα, μισό λεπτό κι αυτό για μπάσκετ είναι!

Όταν είσαι ο Λεμπρόν Τζέιμς πέρα από το μπάσκετ έχεις πολλές υποχρεώσεις κι εκτός αθλήματος… μα, μισό λεπτό κι αυτό για μπάσκετ είναι.
Ο σούπερ σταρ του Παγκόσμιου μπάσκετ και των Λέικερς πλέον, δήλωσε πως αγαπάει τα πάντα γύρω από το σπουδαίο κόουτς Πόποβιτς, όμως στο Παγκόσμιο της Κίνας δεν θα φορέσει την φανέλα της Dream Team. “Αγαπώ τα πάντα γύρω από τον κόουτς Πόποβιτς, όμως αυτό το καλοκαίρι είναι πολύ δύσκολο και μου είναι αδύνατον να βρεθώ στην Κίνα”, δήλωσε ο “Βασιλιάς”. 
Σύμφωνα με Αμερικανικά ΜΜΕ η δυσκολία έχει να κάνει το ότι ο Λεμπρόν θα είναι ο… αντιΤζόρνταν στην δεύτερη βερσιόν της ταινίας Space Jam2. 
Ο Λεμπρόν είναι ότι πιο κοντά σε μπασκετικό μέγεθος και δημοτικότητα στον Μάικλ Τζόρνταν που ήταν ο πρωταγωνιστής του Space Jam toy 1996. Τότε ήταν το.. 1ο βιολί ο MJ23 αλλά υπήρχαν κι άλλοι σπουδαίοι αθλητές του ΝΒΑ, όπως ο Λάρι Μπαρντ, ο Τσάρλς Μπάρκλεϊ, ο Πάτρικ Γιούινγκ, ο Βλάντε Ντίβατς, ο Σον Μπράντλεϊ και ο Τάιρον Μπαγκς. 

Στην δεύτερη ταινίας, πέρα από τον Λεμρόν Τζέιμς, θα είναι όπως έχει γίνει γνωστό ο Μπλέικ Γρίφιν και ο Άλεν Άιβερσον. Ενώ θα έχει και πάλι έναν ρόλο, περισσότερο συνδετικό με την πρώτη ταινία, ο Μάικλ Τζόρνταν. Ράιν Ρέινολτς και Άλ Πατσίνο είναι δύο από τα σημαντικότερα ονόματα του καστ. Η ταινία τα γυρίσματα της οποία έχουν περιάσει από… 40 κύματα αναμένονται να  ολοκληρωθούν μέσα στο 2020 και θα προβληθεί στις αίθουσες το 2021. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.