Τζέιμς: «Είμαι πολύ καλύτερα»

Οι κράμπες τον ανάγκασαν να εγκαταλείψει το πρώτο ματς των τελικών λίγο πριν το φινάλε, με αποτέλεσμα οι Χιτ να χάσουν πανηγυρικά με διαφορά 15 πόντων.

Οι κράμπες τον ανάγκασαν να εγκαταλείψει το πρώτο ματς των τελικών λίγο πριν το φινάλε, με αποτέλεσμα οι Χιτ να χάσουν πανηγυρικά με διαφορά 15 πόντων.

Ωστόσο ο Λεμπρόν Τζέιμς δηλώνει πολύ καλύτερα και έτοιμος να τα (ξανα)δώσει όλα στο δεύτερο παιχνίδι του Τέξας.

«Θα δουλέψω και σήμερα αλλά δεν υπάρχει τρόπος να τεστάρω αν το σώμα μου θα μπορεί να ανταποκριθεί σε συνθήκες αγώνα. Οι πολύ δύσκολες συνθήκες που επικρατούσαν στο πρώτο ματς (σ.σ. είχε υποστεί βλάβη το σύστημα κλιματισμού) δεν μπορούν να επαναληφθούν. Ο μόνος τρόπος που θα μπορούσα να διαπιστώσω την κατάστασή μου, θα ήταν να τρέξω από εδώ μέχρι το ξενοδοχείο! Είμαι πάντως πολύ καλύτερα» ήταν τα λόγια του Τζέιμς που τόνισε πως πίεσε σε ακραίο σημείο το σώμα του στο πρώτο ματς.

«Έπαιξα μέχρι που να αδειάσει εντελώς το «ντεπόζιτο» και μάλιστα χρησιμοποίησα και τη «ρεζέρβα»! Δεν μπορούσα άλλο. Θα προσπαθήσω να κάνω το ίδιο την Κυριακή, προφανώς και δεν θέλω να φτάσω μέχρι το έσχατο σημείο όπως στο πρώτο παιχνίδι, θέλω να μπορέσω να τελειώσω  το ματς. Το παιχνίδι πάντως είναι δίχως αύριο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.