Φώτσης: “Θέλουμε το τρόπαιο” (video)

Ανεπηρέαστοι από την πρόσφατη εντός έδρας ήττα στην Ευρωλίγκα από την Άλμπα Βερολίνου και αποφασισμένοι να «σηκώσουν» το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς δήλωσαν οι Αντώνης Φώτσης και Λευτέρης Μποχωρίδης ενόψει του αυριανού τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας των Ανδρών στο ΟΑΚΑ, απέναντι στον Απόλλωνα Πατρών.

Ανεπηρέαστοι από την πρόσφατη εντός έδρας ήττα στην Ευρωλίγκα από την Άλμπα Βερολίνου και αποφασισμένοι να «σηκώσουν» το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς δήλωσαν οι Αντώνης Φώτσης και Λευτέρης Μποχωρίδης ενόψει του αυριανού τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας των Ανδρών στο ΟΑΚΑ, απέναντι στον Απόλλωνα Πατρών.

«Αφήνουμε το παιχνίδι με την Άλμπα πίσω», είπε αρχικά ο Φώτσης και συνέχισε: «Ηταν ένα κακό παιχνίδι για εμάς. Δεν έχουμε χρόνο να “κλαίμε” τώρα. Κοιτάμε μπροστά, έχουμε έναν τελικό αύριο, τον πρώτο τίτλο για φέτος απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, τον Απόλλωνα. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι αν θέλουμε να κατακτήσουμε τον τίτλο».

Ο Φώτσης ξεκαθάρισε πως «ο Απόλλων είναι καλή ομάδα και αυτό το δείχνει ακριβώς το γεγονός ότι βρίσκεται στον τελικό. Δεν φτάνεις σε έναν τελικό χωρίς να έχεις μια καλή ομάδα. Πρέπει να είμαστε απόλυτα έτοιμοι, να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τη νίκη. Θα βρούμε μια ομάδα απέναντί μας που δεν κάνει ένα ή μόνο δύο πράγματα καλά. Έχει καλούς παίκτες, γεμάτο ρόστερ και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά, αλλά και αποφασισμένοι σε κάθε στιγμή».

Το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός θα διεκδικήσει έναν τίτλο μετά από ένα αρνητικό αποτέλεσμα όπως αυτό στον αγώνα με την Άλμπα Βερολίνου, δεν “ενοχλεί” τον Φώτση: «Δεν είναι κάτι περίεργο να υπάρχουν εναλλαγές συναισθημάτων. Είναι κάτι που βρίσκεται στη ζωή μας. Πολλές φορές συμβαίνει κάτι τέτοιο. Είμαστε συνηθισμένοι. Δεν πρέπει να μένεις στο παιχνίδι που προηγήθηκε, είτε πρόκειται για μια σημαντική νίκη, είτε για μια ήττα που σε στενοχώρησε».

Ο ίδιος πάντως θα ήθελε να βρίσκεται σε αυτούς που θα χαίρονται αύριο: «Κάθε τίτλος είναι κάτι θετικό. Δίνει ιδιαίτερη χαρά και σε εμάς και στον κόσμο που μας παρακολουθεί. Θέλουμε να είναι εδώ ο κόσμος να πανηγυρίσει και να χαρεί τίτλους. Είναι κάτι που μας κάνει όλους χαρούμενους».

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Λευτέρης Μποχωρίδης: «Θέλουμε τον τίτλο. Θέλουμε ένα γήπεδο γεμάτο, να γίνει μια γιορτή και να το απολαύσει ο κόσμος. Για μένα είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που βρίσκομαι σε έναν τελικό και θέλω την Κυριακή να χαμογελάμε. Να έχουμε κατακτήσει τον τίτλο. Πρέπει να μπούμε δυνατά από την αρχή για να τα καταφέρουμε. Σεβόμαστε πολύ τον Απόλλωνα, αλλά και τους εαυτούς μας και θα πρέπει να μπούμε καλά από την αρχή, με ενέργεια και καλή άμυνα. Είναι ένα παιχνίδι νοκ άουτ και έχουν δικαίωμα και οι δύο ομάδες στο όνειρο του τίτλου. Ο Απόλλωνας θα διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό και έτσι πρέπει. Όσο περνά η ώρα στην αναμέτρηση και ο Απόλλων είναι κοντά στο σκορ, θα δώσει ότι καλύτερο μπορεί. Πρέπει να μπούμε δυνατά και αν είμαστε καλύτεροι να το δείξουμε καλύτεροι».

Όσο για το αρνητικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης με την Άλμπα; «Δεν νομίζω ότι μας επηρεάζει ενόψει του τελικού. Όταν έχεις συνεχόμενους αγώνες, δεν μπορείς να σκέφτεσαι τι έχει γίνει στο προηγούμενο. Πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος στον αγώνα που έχεις μπροστά σου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.