Με νέο όνομα σε Α2 και Κύπελλο ο Ολυμπιακός

Την απόφαση να χρησιμοποιήσει ως όνομα το «Ολυμπιακός Β' - Αναπτυξιακή ομάδα» στο πρωτάθλημα της Α2, καθώς και στο Κύπελλο Ελλάδας, γνωστοποίησε στην ΕΟΚ ο Ολυμπιακός.
Δημοσίευση: 16/09/2019 - 14:12
Την απόφαση να χρησιμοποιήσει ως όνομα το «Ολυμπιακός Β' - Αναπτυξιακή ομάδα» στο πρωτάθλημα της Α2,  καθώς και στο Κύπελλο Ελλάδας, γνωστοποίησε στην ΕΟΚ ο Ολυμπιακός. 

Οι Πειραιώτες είχαν προαναγγείλει τη συγκεκριμένη κίνηση και πλέον με επίσημο τρόπο ζήτησαν από την ομοσπονδία να κινήσει όλες τις ενέργειες για την ενημέρωση των υπόλοιπων ομάδων και φορέων σχετικά με τη χρήση του νέου διακριτικού τίτλου.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημέρωσε την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ότι ο διακριτικός τίτλος που θα χρησιμοποιεί η ομάδα που θα συμμετέχει στο Πρωτάθλημα της Α2, το Κύπελλο Ελλάδος και κάθε διοργάνωση της Ε.Ο.Κ., θα είναι: «OLYMPIACOS B – DEVELOPMENT TEAM» και στα Ελληνικά: «OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’ – ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ».

Επιπλέον ζητήσαμε από την ΕΟΚ να προχωρήσει στις σχετικές ενέργειες και την χρήση του παραπάνω διακριτικού τίτλου και σήματος σε όλα τα σχετικά έγγραφα, ανακοινώσεις, δελτία Τύπου κλπ. καθώς και για την σχετική ενημέρωση των υπόλοιπων ομάδων και των σχετικών φορέων που έχουν συμμετοχή στην οργάνωση του Πρωταθλήματος».