Τόμιτς: «Δεν βρήκαμε ποτέ ρυθμό»

Ο Μίλαν Τόμιτς, ανέφερε πως η ομάδα του δεν βρήκε εύκολα καλάθια, δεν μπόρεσε να χτυπήσει στον αιφνιδιασμό και δίκαια γνώρισε την ήττα.

Ο Μίλαν Τόμιτς, ανέφερε πως η ομάδα του δεν βρήκε εύκολα καλάθια, δεν μπόρεσε να χτυπήσει στον αιφνιδιασμό και δίκαια γνώρισε την ήττα. 

Αναλυτικά:

«Εμείς αυτό που πρέπει να πούμε είναι ότι από την αρχή μέχρι και στο 41-40 δεν είχαμε ρυθμό και εμείς βρίσκουμε ρυθμό απ’ την καλή άμυνα και τα εύκολα καλάθια. Εμείς θέλουμε ανοιχτό γήπεδο, αυτό δεν συνέβη, είχαμε κακή κυκλοφορία στην επίθεση και έτσι χάσαμε το ματς. 

Δεν είχαμε καθόλου εύκολα καλάθια, για να έχεις αυτό πρέπει να έχεις αμυντικό ριμπάουντ, αυτό δεν συνέβη, δεν είχαμε αιφνιδιασμούς και όποτε μπορούσαμε να τρέξουμε ήμασταν πίσω και παίζαμε σε ένα σετ παιχνίδι. 

Πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το ματς γιατί έχουμε μπροστά μας την Ευρωλίγκα, ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος και κέρδισε. Πρέπει να δούμε τα λάθη μας, να δούμε στο μισό γήπεδο πως παίξαμε, ακόμα δεν έχουμε καθαρή εικόνα αλλά πρέπει να δουλέψουμε, όταν χάνεις ένα ματς αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να δουλέψεις μέσα στο γήπεδο». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.