Αρβανίτης: «Ζητάμε ισονομία στον τελικό»

Ο Λευτέρης Αρβανίτης υπογράμμισε πως ο Άρης είναι αντίθετος στη διεξαγωγή του τελικού του κυπέλλου Ελλάδος στο Ηράκλειο και υπογράμμισε πως οι «κίτρινοι» απαιτούν ισονομία.
Δημοσίευση: 17/01/2017 - 11:34
Ο Λευτέρης Αρβανίτης υπογράμμισε πως ο Άρης είναι αντίθετος στη διεξαγωγή του τελικού του κυπέλλου Ελλάδος στο Ηράκλειο και υπογράμμισε πως οι «κίτρινοι» απαιτούν ισονομία. Παράλληλα, ο πρόεδρος της «κίτρινης» ΚΑΕ υπογράμμισε στη σελίδα του στο Facebook, πως η ομάδα του θα αγωνιστεί με τους φιλάθλους της στο πλευρό της. 

Χαρακτηριστικά, ο Αρβανίτης υπογράμμισε: «Οι διαρροές για Ηράκλεια, Αοράκια κτλ μόνο τυχαίες δεν είναι. Δεν υπάρχει πλέον κανένας λόγος που να αναγκάσει τον Άρη να παίξει έναν τελικό ξανά στην Κρήτη. Επίσης δήθεν τοπικές κοινωνίες και άλλες τέτοιες γελοιότητες που αποδείχθηκαν στην πράξη παρωδίες του χειρίστου είδους δεν γίνονται αποδεκτές. Τέλος επειδή προέρχομαι από την κερκίδα-και είναι τιμή μου αυτό-ο Άρης θα πάει να παίξει τον τελικό με τον κόσμο του. Ζητάμε το αυτονόητο για έναν τελικό, ΙΣΟΝΟΜΙΑ!!!!».