Αρβανίτης: «Ζητάμε ισονομία στον τελικό»

Ο Λευτέρης Αρβανίτης υπογράμμισε πως ο Άρης είναι αντίθετος στη διεξαγωγή του τελικού του κυπέλλου Ελλάδος στο Ηράκλειο και υπογράμμισε πως οι «κίτρινοι» απαιτούν ισονομία.

Ο Λευτέρης Αρβανίτης υπογράμμισε πως ο Άρης είναι αντίθετος στη διεξαγωγή του τελικού του κυπέλλου Ελλάδος στο Ηράκλειο και υπογράμμισε πως οι «κίτρινοι» απαιτούν ισονομία. Παράλληλα, ο πρόεδρος της «κίτρινης» ΚΑΕ υπογράμμισε στη σελίδα του στο Facebook, πως η ομάδα του θα αγωνιστεί με τους φιλάθλους της στο πλευρό της. 

Χαρακτηριστικά, ο Αρβανίτης υπογράμμισε: «Οι διαρροές για Ηράκλεια, Αοράκια κτλ μόνο τυχαίες δεν είναι. Δεν υπάρχει πλέον κανένας λόγος που να αναγκάσει τον Άρη να παίξει έναν τελικό ξανά στην Κρήτη. Επίσης δήθεν τοπικές κοινωνίες και άλλες τέτοιες γελοιότητες που αποδείχθηκαν στην πράξη παρωδίες του χειρίστου είδους δεν γίνονται αποδεκτές. Τέλος επειδή προέρχομαι από την κερκίδα-και είναι τιμή μου αυτό-ο Άρης θα πάει να παίξει τον τελικό με τον κόσμο του. Ζητάμε το αυτονόητο για έναν τελικό, ΙΣΟΝΟΜΙΑ!!!!».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.