Θέλει τον τελικό στο «Αλεξάνδρειο» ο Άρης

Η διοίκηση του Άρη τόνισε μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε πως θέλει να διεξαχθεί ο τελικό του κυπέλλου Ελλάδος στο «Αλεξάνδρειο», παρουσία οπαδών και των δυο ομάδων.
Δημοσίευση: 23/01/2017 - 11:08
Η διοίκηση του Άρη τόνισε μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε πως θέλει να διεξαχθεί ο τελικό του κυπέλλου Ελλάδος στο «Αλεξάνδρειο», παρουσία οπαδών και των δυο ομάδων. Όπως αναφέρουν οι «κίτρινοι» στην ανακοίνωσή τους, προτείνουν την έδρα του για τη διεξαγωγή του τελικού, σε μια προσπάθεια να συμβάλουν στο να βρεθεί λύση, πριν τη συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΟΚ, για τον συγκεκριμένο λόγο.

Η σχετική ανακοίνωση: «Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. αντιλαμβανόμενη την δυσκολία επιλογής έδρας για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος 2017, αποφάσισε να συμβάλει εμπράκτως στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. 

Με δεδομένη, λοιπόν, την υποψηφιότητα του γηπέδου ΟΑΚΑ "Νίκος Γκάλης", αλλά και την ταυτόχρονη επιθυμία της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός να διεξαχθεί η αναμέτρηση στην Βόρεια Ελλάδα, (προσ)καλεί την διοίκηση του Παναθηναϊκού, αλλά και την Ελληνική Ομοσπονδία να πραγματοποιηθεί ο τελικός εκεί που άρχισαν όλα: στο "Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, Nick Galis Hall". Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. και οι φίλαθλοί μας είναι έτοιμοι να φιλοξενήσουν τους φιλάθλους της ΚΑΕ Παναθηναϊκός».