Προς Κρήτη ο τελικός του κυπέλλου

Το Ηράκλειο φαίνεται πως είναι η επικρατέστερη πόλη για να φιλοξενήσει τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος στο μπάσκετ, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό Superfoods και στον Άρη.
Δημοσίευση: 24/01/2017 - 10:35
Το Ηράκλειο φαίνεται πως είναι η επικρατέστερη πόλη για να φιλοξενήσει τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος στο μπάσκετ, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό Superfoods και στον Άρη. Οι ιθύνοντες της ΕΟΚ απέρριψαν ήδη τις περιπτώσεις της Ξάνθης και της Κοζάνης, καθώς τα δυο κλειστά γυμναστήρια κρίθηκαν πως δεν έχουν τις απαραίτητες υποδομές για να φιλοξενήσουν έναν τέτοιο αγώνα. 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η λύση του γηπέδου «Δυο Αοράκια» στο Ηράκλειο φαίνεται να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες, με τον Άρη να είναι αρνητικός και να επιμένει στη διεξαγωγή του αγώνα στη Βόρεια Ελλάδα. Ως έσχατη λύση εξετάζεται και η περίπτωση διεξαγωγής του αγώνα στο ΟΑΚΑ, κάτι με το οποίο δε συμφωνεί ο Άρης. Η εκτελεστική επιτροπή της ΕΟΚ αναμένεται να αποφασίσει για το που θα διεξαχθεί τελικά ο εφετινός τελικός, ο οποίος έχει προγραμματιστεί για τις 19 Φεβρουαρίου.