"Είναι μεγάλο επίτευγμα μια ομάδα σαν τη Νίκη Λευκάδας"

Οι δηλώσεις του Νίκου Δουβίτσα, του προπονητή της Νίκης Λευκάδας για την πρόκριση στον τελικό του Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας μπάσκετ στις γυναίκες
Δημοσίευση: 22/03/2019 - 18:22
Ο Νίκος Δουβίτσας δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίησή του μετά το τέλος του αγώνα της Νίκης Λευκάδας με τη Δάφνη Αγίου Δημητρίου (73-68 για τη Νίκη) και την πρόκριση στον τελικό του Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας μπάσκετ στις γυναίκες που γίνεται στα Χανιά. 
Ο Νίκος Δουβίτσας, στις δηλώσεις που δημοσιεύτηκαν στην ιστοσελίδα της Ε.Ο.Κ., είπε: «Είναι μεγάλο επίτευγμα μια ομάδα σαν τη Νίκη Λευκάδας που κάθε χρόνο θέτει και μεγαλύτερους στόχους, να προκρίνεται στον τελικό. Είχαμε πει από την αρχή ότι το παιχνίδι απέναντι στη Δάφνη Αγίου Δημητρίου θα είναι δύσκολο. Παίξαμε κοντά στο καλάθι και φθείραμε τον αντίπαλό μας, αν και τις διαφορές που χτίζαμε, μόνοι μας τις καταστρέφαμε. Κάποιες παίκτριες είχαν πολύ άγχος, αλλά θα πρέπει να τους δώσουμε συγχαρητήρια για την πρόκριση. Ο στόχος μας αναμφισβήτητα ήταν η πρόκριση στον τελικό και τα καταφέραμε. Σήμερα πανηγυρίζουμε και από αύριο κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι στο οποίο θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί».