Μπουμπούς: “Τα λάθη μας στοίχισαν”

Τι είπε ο προπονητής της Δάφνη Αγίου Δημητρίου μετά την ήττα στον ημιτελικό με τη Νίκη Λευκάδας-Γούναρη: "Ο αγώνας κρίθηκε στις λεπτομέρειες"

Η Δάφνη Αγίου Δημητρίου έμεινε εκτός τελικού στο Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας γυναικών στο μπάσκετ καθώς έχασε στον ημιτελικό από τη Νίκη Λευκάδας. Η Δάφνη ήταν μέχρι στο τέλος ήταν στο παιχνίδι (οι δύο ομάδες ήταν πολύ κοντά στο σκορ) μέχρι το τέλος διεκδικώντας αυτή την πρόκριση. 
Μετά το τέλος του αγώνα ο Αντώνης Μπουμπούς, ο προπονητής της Δάφνης Αγίου Δημητρίου, στις δηλώσεις που δημοσιεύτηκαν στην ιστοσελίδα της Ε.Ο.Κ., είπε: «Ξεκινήσαμε πολύ άσχημα το παιχνίδι, είμαστε λίγο άπειροι σε τέτοια παιχνίδια. Στη συνέχεια το διορθώσαμε λιγάκι, αλλά τα λάθη μας στοίχισαν. Η Λευκάδα είναι πιο έμπειρη ομάδα. είναι το τρίτο Final Four που παίζει. Κάναμε μια προσπάθεια. Εμείς είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ από εκεί και έπειτα μας απασχολεί πολύ περισσότερο το πρωτάθλημα».
Από την πλευρά της η παίκτρια της Δάφνης Αγίου Δημητρίου, Βικτωρία Γούναρη είπε: «Κάναμε την προσπάθειά μας στο παρκέ. Ο αγώνας κρίθηκε στις λεπτομέρειες και στο τέλος κάναμε λάθη σε άμυνα και επίθεση. Προσπαθούμε να ευχαριστηθούμε τη διοργάνωση, έχουμε μπροστά μας τον μικρό τελικό, είναι η πρώτη συμμετοχή μας σε Final Four και πάμε για το καλύτερο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.