Γουόκερ για τους 35 πόντους: “Χάρη στις συμπαίκτριές μου” (pic)

Η πρώτη σκόρερ της Νίκης Λευκάδας στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας μπάσκετ με αντίπαλο τη Δάφνη Αγίου Δημητρίου στάθηκε στην ομαδική δουλειά και στην άμυνα-Σύρρα: "Πάμε δυνατά για τον τελικό"

Σε πανηγυρικό κλίμα, όπως είναι λογικό έγιναν οι δηλώσεις των παικτριών της Νίκης Λευκάδας μετά τη νίκη επί της Δάφνης Αγίου Δημητρίου και την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας μπάσκετ στις γυναίκες. 

Η πρώτη σκόρερ, με 35 πόντους, Τζέιντ Γουόκερ, σε δηλώσεις που δημοσιεύτηκαν στην ιστοσελίδα της Ε.Ο.Κ., είπε: «Κάναμε πράξη το πλάνο μας και ειδικά στο τέλος σφίξαμε πολύ την άμυνα. Κάναμε μια πολύ εμφάνιση και βγάλαμε καλές δημιουργίες. Σημείωσα αρκετά καλάθια, αλλά αυτό έγινε χάρη στις συμπαίκτριές μου».
Από την πλευρά της η Ελένη Σύρρα είπε: «Το μόνο σίγουρο είναι το ευχαριστηθήκαμε και οι δυο ομάδες το παιχνίδι. Πάμε δυνατά για τον τελικό. Το ίδιο θα κάνουμε και εκεί.  Θέλω να πω πολλά συγχαρητήρια και στη Δάφνη αλλά και στις συμπαίκτριες μου. Σίγουρα ανησυχήσαμε όταν η αντίπαλη ομάδα μείωσε, η καρδιά μας… χτυπούσε. Πιστεύω, όμως, πολύ στις συμπαίκτριες μου και στους προπονητές και έτσι καταφέραμε να κρατήσουμε το προβάδισμα και να πάρουμε την πρόκριση στον τελικό»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.