“Αν είμαστε αυτοί που πρέπει, θεωρώ ότι θα κατακτήσουμε το κύπελλο”

Οι δηλώσεις του Γιώργου Παντελάκη, του προπονητή του Ολυμπιακού μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού και την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ γυναικών-Σπυριδοπούλου: "Θέλουμε να διευρύνουμε το σερί των κυπέλλων"

Ο Γιώργος Παντελάκης, ο προπονητής του Ολυμπιακού έστειλε το δικό του μήνυμα για τον τελικό που έρχεται (24/3, 15:00) στο Κύπελλο Ελλάδας στο μπάσκετ, μεταξύ του Ολυμπιακού και της Νίκης Λευκάδας. 
Στις δηλώσεις που έκανε και δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα της Ε.Ο.Κ., αναφέρθηκε αρχικά στον ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό στο οποίο οι Ερυθρόλευκοι νίκησαν 78-37 και πήραν την πρόκριση για τον τελικό. 
Είπε: “Το κύπελλο σίγουρα είναι ξεχωριστή διοργάνωση από το πρωτάθλημα, συμβαίνουν εκπλήξεις και εμείς δεν θέλαμε να είμαστε κανένα θύμα έκπληξης. Ήμασταν πολύ σοβαροί από την αρχή. Ο Παναθηναϊκός μπορεί να αγωνίζεται στην Α2 όμως ανεβαίνει και θεωρώ ότι φέτος θα στεκόταν και στην Α1. Όπως λέω πάντα το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε σαν ομάδα είναι να σεβόμαστε τον εαυτό μας, να διαχειριζόμαστε την κούραση και από εκεί και έπειτα τον αντίπαλο. Ηταν μεγάλη σε έκταση η σημερινή νίκη”, είπε ο Παντελάκης και είπε για τον τελικό: “Τώρα κοιτάμε τον τη Νίκη Λευκάδας. Είναι μια ομάδα που παίξαμε πρόσφατα εκτός έδρας στο πρωτάθλημα. Είχαμε θεωρητικά ένα εύκολο παιχνίδι, αλλά ο τελικός στο κύπελλο είναι μια εντελώς διαφορετική διοργάνωση. Θα πρέπει να παρουσιαστούμε ακόμα πιο σοβαροί και αν είμαστε αυτοί που πρέπει, θεωρώ ότι θα κατακτήσουμε το κύπελλο”.
Ο Παντελάκης πρόσθεσε: “Δυστυχώς δεν είχαμε τον κόσμο μας στο πλευρό μας, όμως νομίζω ότι γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια από την ομοσπονδία, από όλες τις ενώσεις και τους φορείς που εμπλέκονται σε αυτό και στο τέλος θεωρώ ότι θα μπορέσουμε να βλέπουμε τα γήπεδα γεμάτα και να πηγαίνουμε σε αυτά με τις οικογένειας και με τα παιδιά μας”.
Από τη μεριά της η παίκτρια του Ολυμπιακού, Αννα Σπυριδοπούλου, είπε: “Ηταν ένα σχετικά εύκολο παιχνίδι για εμάς. Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε σκληρά να κάνει την έκπληξη και παρά το γεγονός ότι αγωνίζεται στην Α2, ανταπεξήλθε στο παιχνίδι. Εμείς κοιτάμε τον τελικό, όπου και θα αντιμετωπίσουμε την Νίκη Λευκάδας. Θέλουμε να διευρύνουμε το σερί των κυπέλλων που έχουμε και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο στο τελευταίο παιχνίδι προκειμένου να φτάσουμε στο στόχο μας”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.