“Αξίζουν συγχαρητήρια στα κορίτσια για την προσπάθεια”

Οι δηλώσεις του Γιώργου Καντζιλιέρη, του προπονητή του Παναθηναϊκού στο περιθώριο του ημιτελικού με τον Ολυμπιακού για τη γενικότερη παρουσία των παικτριών του-Καλαμπάκου: "Στόχος της σεζόν είναι η επιστροφή στην Α1"

Μετά τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό και την ήττα του Παναθηναϊκού στο Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ γυναικών, ο Γιώργος Καντζιλιέρης, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, αναφέρθηκε στη γενικότερη προσπάθεια που κάνει ο Παναθηναϊκός στη διάρκεια της σεζόν.
Είπε: «Πραγματικά έχουμε κάνει μια μεγάλη προσπάθεια φέτος. Ο Παναθηναϊκός είναι πανάξια εδώ και έχει επιστρέψει στα Final Four που είναι από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις. Αξίζουν συγχαρητήρια στα κορίτσια για την προσπάθεια. Αυτό που έχουμε πλέον να κάνουμε είναι να συνεχίζουμε να δουλεύουμε και να χτίζουμε, να επιστρέψουμε την επόμενη χρονιά στην Α1 και να πρωταγωνιστήσουμε εκεί όπου η ομάδα ανήκει. Θα έχουμε το χρόνο από σήμερα το βράδυ να προετοιμαζόμαστε για τον αγώνα της Κυριακής. Η Δάφνη Αγίου Δημητρίου έχασε στις λεπτομέρειες, είναι ένας έμπειρος αντίπαλος και θα δώσουμε το 100%»
Από την πλευρά της η παίκτρια του Παναθηναϊκού, Ασπασία Καλαμπάκου, είπε: «Ξέραμε εκ των προτέρων ότι το έργο μας θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο στον ημιτελικό, καθώς εμείς φέτος παίζουμε στην Α2. Στόχος της σεζόν είναι η επιστροφή στην Α1. Παλέψαμε με όλες μας τις δυνάμεις και πλέον στρέφουμε την προσοχή μας στον μικρό τελικό. Θέλουμε να παρουσιάσουμε ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο και θα τα δώσουμε όλα γι’ αυτό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.