Παντελάκης και Δουβίτσας με φόντο το Κύπελλο

Ολα όσα ειπώθηκαν από τους προπονητές του Ολυμπιακού και της Νίκης Λευκάδας, στη συνέντευξη Τύπου μία μέρα πριν από τον μεγάλο τελικό (24/3, 15:00) για το Κύπελλο στο μπάσκετ γυναικών

Στην κοινή συνέντευξη Τύπου μία μέρα πριν από τον μεγάλο τελικό (24/3, 15:00) για το Κύπελλο Ελλάδας στο μπάσκετ γυναικών, στο Final 4 που γίνεται στα Χανιά, στο κλειστό Κλαδισού, οι δύο προπονητές των αντιπάλων ομάδων, του Ολυμπιακού και της Νίκης Λευκάδας, αναφέρθηκαν στο παιχνίδι. 
Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιώργος Παντελάκης, στις δηλώσεις του, έτσι όπως καταγράφηκαν και στην επίσημη ιστοσελίδα της Ε.Ο.Κ., είπε: «Το αήττητο για μένα δεν έχει μετρήσει ποτέ. Το κύπελλο είναι κάτι τελείως διαφορετικό από το πρωτάθλημα. Είναι ένα μονό παιχνίδι και πρέπει να είμαστε σοβαροί. Δεν έχει καμιά σχέση με τα δύο προηγούμενα παιχνίδια που έχουμε παίξει μέσα στη σεζόν για το πρωτάθλημα με τη Νίκη Λευκάδας. Στις τελικούς η πίεση και το άγχος είναι διαφορετικά από το πρωτάθλημα. Οπότε εκεί θα πρέπει να εστιάσουμε, να έχουμε την προσοχή μας για να μπορέσουμε να καταφέρουμε να πάρουμε το κύπελλο»
Σε ερώτηση για το ποια παίκτρια ή ποιες παίκτριες από τη Νίκη Λευκάδας θα ήθελε να έχει στον Ολυμπιακό, είπε: «Δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός γιατί έχω δύο αγαπημένες μου παίκτριες στη Νίκη Λευκάδας, την  Πελαγία Παπαμιχαήλ και την Ανθή Μπαλτά. Είναι δυο αθλήτριες που ξέρω πολύ καλά και αγαπώ και αυτές θα ήθελα».
Από την πλευρά του ο τεχνικός της Νίκης Λευκάδας, Νίκος Δουβίτσας, είπε: «Σε έναν τελικό κάθε ομάδα θα ήθελε μια νίκη για να κατακτήσει το κύπελλο. Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ομάδα και είναι αήττητη για πολύ καιρό. Εκτός από εξαιρετικές παίκτριες έχει και πολύ καλό προπονητικό τιμ… Είναι ένας τελικός κυπέλλου, αλλά θα δούμε αύριο».
Σε ερώτηση για την παίκτρια ή τις παίκτριες που θα ήθελε από τον Ολυμπιακό στη Νίκη Λευκάδας, είπε: «Θα επέλεγα την Πηνελόπη Παυλοπούλου, είναι ένα εξαιρετικό πόιντ γκαρντ και μια σοβαρή αθλήτρια που με έχει εντυπωσιάσει».

Το πρόγραμμα 

Αναλυτικά το αυριανό πρόγραμμα του Final Four του Κυπέλλου Γυναικών με τον μικρό και τον μεγάλο τελικό:
ΚΓ Κλαδισού 12.00 Δάφνη Αγ Δημητρίου-Παναθηναϊκός Κάρδαρης-Κωνσταντινίδου-Καρανικόλα Αλ. (Χριστινάκης)
ΚΓ Κλαδισού 15.00 Νίκη Λευκάδας – Ολυμπιακός Μαγκλογιάννης-Μαλαμάς-Γιακείμη (Πετράκης Νεκτ.)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.