Περάσοβιτς: "Από τις χειρότερες στιγμές της καριέρας μου αυτή η ήττα"

Ο αποκλεισμός της Μπασκόνια από την Σαραγόσα από τα πλέι οφ, ήταν από τις χειρότερες στιγμές στην καριέρα του, ως προπονητής, τόνισε ο προπονητής της, Βέλιμιρ Περάσοβιτς.
Δημοσίευση: 02/06/2019 - 18:07
Ο αποκλεισμός της Μπασκόνια από την Σαραγόσα από τα πλέι οφ, ήταν από τις χειρότερες στιγμές στην καριέρα του, ως προπονητής, τόνισε ο προπονητής της, Βέλιμιρ Περάσοβιτς που εξήγησε πιο ήταν το σημείο κλειδί για την ήττα της ομάδας του. 

«Για μένα είναι πολύ μεγάλη η απογοήτευση και μεγάλη αποτυχία. Είναι από τις χειρότερες στιγμές στην καριέρα μου ως προπονητής. Η παρουσία μας στο παρκέ ήταν πολύ κακή και δεν μπορούσαμε να δούμε το καλάθι. Κλειδί της αναμέτρησης ήταν ένα αντιαθλητικό φάουλ που κάναμε και δεν μας επέτρεψε να διεκδικήσουμε τη νίκη μέχρι το τέλος. Θα πρέπει να συγχαρούμε τη Σαραγόσα για την πρόκρισή της στα ημιτελικά. Θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε ως δικαιολογία τους τραυματίες που δεν επέστρεψαν απόλυτα έτοιμοι. Επίσης, μερικοί παίκτες μας δεν ήταν και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση προς το τέλος της σεζόν. Δεν θέλω να μιλήσω τώρα για το μέλλον μου».