Επική Ρεάλ έριξε στο καναβάτσο την Μπαρτσελόνα! (videos)

Μυθικό φινάλε στον δεύτερο τελικό των ισπανικών πλέι οφ, με τη Ρεάλ να πραγματοποιεί φοβερή ανατροπή κόντρα στην Μπαρτσελόνα και με τρίποντο του Τζέισι Κάρολ λίγο πριν τη λήξη, να παίρνει τη νίκη με 81-80 στη Μαδρίτη για το 2-0! Δείτε το νικητήριο σουτ και τα στιγμιότυπα!

Μυθικό φινάλε στον δεύτερο τελικό των ισπανικών πλέι οφ, με τη Ρεάλ να πραγματοποιεί φοβερή ανατροπή κόντρα στην Μπαρτσελόνα και με τρίποντο του Τζέισι Κάρολ λίγο πριν τη λήξη, να παίρνει τη νίκη με 81-80 στη Μαδρίτη για το 2-0!




Καταλανική “αυτοκτονία”, αφού με 1:28” να απομένουν για το τέλος, οι παίκτες του Πέσιτς προηγήθηκαν με 8 πόντους (68-76) αλλά οι γηπεδούχοι δεν το έβαλαν κάτω.




Δύο τρίποντα από τον Ράντολφ έφεραν το σκορ στο 77-79 στα 19”, για να ακολουθήσει μία βολή από τον Κλαβέρ (77-80). Ο Γιούλ οδηγήθηκε στη γραμμή με 9 δεύτερα να απομένουν, έβαλε την πρώτη, έχασε τη δεύτερη, αλλά…

Ο Ρούντι μάζεψε το επιθετικό ριμπάουντ, έδωσε στον Γιούλ που με ολύμπια ψυχραιμία είδε την πάσα στον Κάρολ, ο Αμερικανός προσποιήθηκε υπέροχα και ελευθερώθηκε για να “πυροβολήσει” πίσω από τα 6.75, γράφοντας το τελικό 81-80!

Η Ρεάλ απέκτησε έτσι πέρα από ουσιαστικό, και τεράστιο ψυχολογικό πλεονέκτημα έναντι της αντιπάλου της, αφού η Μπαρτσελόνα ήλεγχε το ρυθμό του αγώνα στη μεγαλύτερη διάρκειά του, έχοντας σταθερά το προβάδισμα, που συχνά έφτανε και σε διψήφια τιμή. 

Πήγαν “στράφι” οι 30 πόντοι του Ερέλ, με τον Κάρολ από την άλλη να πετυχαίνει 25 με 5/7 τρίποντα, τον Γιούλ να έχει 13 και τον Ταβάρες 11 και 9 ριμπάουντ.

Η συνέχεια πλέον θα δοθεί την Τετάρτη στη Βαρκελώνη, με τη Ρεάλ να ψάχνει μία νίκη προκειμένου να στεφθεί πρωταθλήτρια.

Δείτε τα στιγμιότυπα του ματς:



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.