Πέσιτς: “Έχω πρόταση από την Μπαρτσελόνα”

Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς αποκάλυψε πως έχει στα χέρια του πρόταση από τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα για νέο διετές συμβόλαιο συνεργασίας, την οποία μελετάει.
Δημοσίευση: 22/06/2019 - 08:24
Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς αποκάλυψε πως έχει στα χέρια του πρόταση από τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα για νέο διετές συμβόλαιο συνεργασίας, την οποία μελετάει. Σύμφωνα με τον έμπειρο τεχνικό, τις προσεχείς ημέρες θα λάβει την οριστική του απόφαση, σχετικά με το αν θα παραμείνει στον πάγκο των “μπλαουγκράνα” και την επόμενη σεζόν.

Ο Πέσιτς τόνισε χαρακτηριστικά: “Έχω πρόταση για δύο ακόμη χρόνια. Η Μπαρτσελόνα είναι η ομάδα μου και είμαι πολύ χαρούμενους. Τώρα δεν είναι ώρα να το σκεφτόμαστε αυτό. Θέλω να συνεχίσω στην Μπαρτσελόνα γιατί βλέπω μέλλον και έχω κίνητρο. Δεν ξέρω για δύο χρόνια, αλλά για έναν ακόμη χρόνο είμαι σίγουρος”.

Στη συνέχεια, ο 70χρονος κόουτς υπογράμμισε: “Ήταν μια δύσκολη σεζόν και θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου για τη δουλειά τους. Βελτιωθήκαμε πολύ σαν ομάδα και είμαι ικανοποιημένος. Η ομάδα αυτή έχει μέλλον και νοοτροπία νικητή”.