Μπόγρης: «Ανυπομονώ για την κλήση μου στην Εθνική»

Ο Γιώργος Μπόγρης, σε δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ FM, τόνισε πως ανυπομονεί για την κλήση του στην Εθνική.

Ο Γιώργος Μπόγρης, σε δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ FM, τόνισε πως ανυπομονεί για την κλήση του στην Εθνική. 

Αναλυτικά:

Για την ζωή στο Μπιλμπάο τις μέρες του Πάσχα: «Η αλήθεια είναι ότι επειδή είχαμε αγώνα, εγώ και ο Γιάννης, δεν κάναμε κάτι. Κάναμε ένα τραπέζι μία ημέρα πριν. Ό,τι μπορούσαμε το κάναμε. Ήρθαμε σε μία Ορθόδοξη Εκκλησία εδώ». 

Για την ομάδα του, την Μπιλμπάο: «Από εμάς εξαρτάται. Έχουμε μία νίκη για τα πλέι οφ από τους υπόλοιπους και έχουμε το πλεονέκτημα. Θεωρώ πως εξαρτάται 100% από εμάς και αν θα ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες που έχουμε μπροστά μας. Αν μπούμε στα πλέι οφ, θα είναι επιτυχημένη η χρονιά για εμένα. Είμαι ικανοποιημένος από την πορεία που έχουμε. Και προσωπικά, είμαι πολύ χαρούμενος και με το μέρος, και την ομάδα και τον προπονητή μου. Είναι άλλη φάση σε όλους τους τομείς εδώ στην Ισπανία». 

Για το μέλλον του:
«Δεν ξέρω ακόμα. Είναι πολύ νωρίς να συζητήσουμε κάτι τέτοιο». 

Για το ενδεχόμενο να κληθεί στην εθνική Ελλάδας από τον Φώτη Κατσικάρη και να είναι στην 12αδα για το Προολυμπιακό Τουρνουά: «Για εμένα είναι τεράστιο κίνητρο και το περιμένω πώς και πώς. Θέλω να πετύχει η ομάδα για να έχει ακόμα έναν λόγο ο κύριος Κατσικάρης για να επιλέξει». 

Για την απουσία του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού από το Final-4 της Ευρωλίγκας: «Κάθε χρόνο υπάρχει ελληνική παρουσία στο Final-4 και φέτος θα είναι έντονη. Θεωρώ πως το Λαμποράλ- Φενερμπαχτσέ είναι ένα ματς που δεν μπορείς να προβλέψεις τίποτα, όπως έγινε με τη Μακάμπι πριν από μερικά χρόνια. Επειδή είναι ένα ματς, και αν μπουν τα σουτ στην ομάδα του Γιάννη (τη Λαμποράλ), πιστεύω ότι έχει πάρα πολλές ελπίδες να κερδίσει το ματς και να βρεθεί στον τελικό. Στο άλλο ζευγάρι, δίνω πιο πολλές ελπίδες στην ΤΣΣΚΑ και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Ήρθε η ώρα του Μίλος να πάει πιο μακριά, αφού είναι ένας… ποιητής του αθλήματος». 

Για το αν είναι μία κακή παρένθεση η φετινή απουσία των ελληνικών ομάδων από το Final-4 της Ευρωλίγκας:
«Θεωρώ ότι έτυχε και θα μάθουν από τα λάθη τους. Η παρουσία τους είναι έντονη τα τελευταία χρόνια και δεν μπορεί να πει κανείς πως είναι αποτυχημένη η χρονιά, από τη στιγμή που τα μπάτζετ στην Ευρώπη είναι κατά πολύ μεγαλύτερα. Καμία ομάδα μας δεν ξεκινά ως το φαβορί για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας, πάμε να κάνουμε την έκπληξη. Το επίπεδο πλέον έχει αλλάξει μετά τη δική μου παρουσία στο Final-4 με Διαμαντίδη, Γιασικεβίτσιους και τους άλλους μεγάλους παίκτες του Παναθηναϊκού». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.