Αισιοδοξία για τη wild car στην ΕΟΚ

Συγκρατημένη αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις της ελληνικής ομοσπονδίας, σχετικά με την προσπάθεια απόκτησης μιας wild card, για το παγκόσμιο κύπελλο της Ισπανίας.

Συγκρατημένη αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις της ελληνικής ομοσπονδίας, σχετικά με την προσπάθεια απόκτησης μιας wild card, για το παγκόσμιο κύπελλο της Ισπανίας. Οι ιθύνοντες της ΕΟΚ θεωρούν πως η «επίσημη αγαπημένη», θα καταφέρει τελικά να δώσει το «παρών» στο μεγάλο ραντεβού του μπάσκετ το ερχόμενο καλοκαίρι, ενώ ήδη έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες.

Η οριστική απόφαση της παγκόσμιας ομοσπονδίας θα ληφθεί την ερχόμενη Δευτέρα, όταν και θα πραγματοποιηθεί η σχετική συνεδρίαση της κεντρικής επιτροπής στη Βαρκελώνη. Στα υπέρ της ελληνικής υποψηφιότητας είναι το γεγονός, πως η εθνική δεν έχει πάρει κατά το παρελθόν κάποια wild card, ενώ φαίνεται πως το θέμα της δωρεάς περνάει σε δεύτερη μοίρα, μετά τις σχετικές αντιδράσεις.

Οι Ρωσία και Τουρκία είχαν τον πρώτο λόγο στον συγκεκριμένο τομέα, όμως η εθνική έχει στα υπέρ της το ότι υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από την πλευρά των φιλάθλων και το έχει στο ρόστερ της παίκτες, που θα αποτελέσουν πόλο έλξης για τους φιλάθλους του παγκοσμίου κυπέλλου.

Από τις τέσσερις wild card, η Βραζιλία και Κίνα φέρονται να έχουν εξασφαλίσει τις δυο πρώτες και τις άλλες δυο θα μονομαχήσουν οι Ελλάδα, Ρωσία και Τουρκία. Σε περίπτωση που τελικά δεν εξασφαλιστεί μια wild card, τότε η ελληνική ομοσπονδία φέρεται αποφασισμένη να προχωρήσει σε ριζική ανανέωση του ρόστερ της εθνικής ομάδας, ενώ τις προσεχείς εβδομάδες θα αποφασιστεί και ποιος θα είναι ο νέος τεχνικός της ομάδας, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Αντρέα Τρινκιέρι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.