Θέλει τον Πέσιτς για αντικαταστάτη του Ιβκοβιτς

Τον Σβέτισλαβ Πέσιτς υπέδειξε ως την καλύτερη επιλογή για τη θέση του Ομοσπονδιακού τεχνικού της Σερβίας ο Μπόρισλαβ Στάνκοβιτς.

Τον Σβέτισλαβ Πέσιτς υπέδειξε ως την καλύτερη επιλογή για τη θέση του Ομοσπονδιακού τεχνικού της Σερβίας ο Μπόρισλαβ Στάνκοβιτς. Ο επίτιμος πρόεδρος της σερβικής ομοσπονδίας τόνισε πως δεν πρέπει να χαθεί χρόνος στην αναζήτηση διαδόχου του Ντούσαν Ίβκοβιτς, με δηλώσεις του στη σερβική ιστοσελίδα “novosti.rs”.

«Οι περισσότεροι θα ήθελαν να αναλάβει ο Σβέτισλαβ Πέσιτς. Αυτό, όμως, είναι απλά μία επιθυμία. Γνωρίζω πως δεν έχει τη δυνατότητα να αναλάβει, λόγω των κανονισμών στην ισπανική λίγκα» εξήγησε ο Στάνκοβιτς, αναφερόμενος στο γεγονός πως ο Πέσιτς τελεί χρέη προπονητή στη Βαλένθια, αντίπαλο του Ολυμπιακού αύριο στην Ευρωλίγκα. Πάντως, ο νυν Ομοσπονδιακός προπονητής της Ισπανίας, Σέρτζιο Σκαριόλο, συνδύαζε μέχρι πρόσφατα ταυτόχρονη απασχόληση σε σύλλογο και Εθνική, συγκεκριμένα στην Κίμκι, πριν διακοπεί η συνεργασία του με τη ρωσική ομάδα.

«Άμεσα διαθέσιμους έχουμε τους Άτσα Πέτροβις και Μούτου Νίκολιτς. Ο Βουγιόσεβιτς προσφέρει τις υπηρεσίες του στο Μαυροβούνιο» συνέχισε σκεπτόμενος μεγαλόφωνα ο Μπόρισλαβ Στάνκοβιτς. «Το καλύτερο θα είναι, πάντως, να βρούμε τον άνθρωπο που θα μπορεί να δουλέψει σε μακροχρόνια βάση» κατέληξε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.