Σπανούλης: «Με οδηγό τις προηγούμενες πρεμιέρες» (video)

<b>Αποστολή στο Κόπερ: Ν. Παπαδογιάννης, Γ. Συρίγος</b><br>Με οδηγό το παρελθόν για να προχωρήσει στο μέλλον, η Εθνική ομάδα πρέπει να προσέξει την πρεμιέρα απέναντι στη Σουηδία σύμφωνα με τον Βασίλη Σπανούλη.
Δημοσίευση: 03/09/2013 - 16:28

Αποστολή στο Κόπερ: Ν. Παπαδογιάννης, Γ. Συρίγος

Με οδηγό το παρελθόν για να προχωρήσει στο μέλλον, η Εθνική ομάδα πρέπει να προσέξει την πρεμιέρα απέναντι στη Σουηδία σύμφωνα με τον Βασίλη Σπανούλη.

Ο γκαρντ της Εθνικής, αναφέρθηκε τις δυσκολίες που κρύβουν οι πρεμιέρες, τονίζοντας:

«Είμαστε έτοιμοι για το Ευρωμπάσκετ. Ήρθαμε με μεγάλες φιλοδοξίες, αλλά με σκυμμένο το κεφάλι για να πάμε βήμα-βήμα. Κάθε πρεμιέρα είναι δύσκολη. Αν πάμε στο παρελθόν πολλές φορές δυσκολευτήκαμε σε πρεμιέρες, ακόμη και με εύκολους αντιπάλους, όπως το 2006 απέναντι στο Κατάρ. Όλα αυτά πρέπει να αποτελούν οδηγό για το παρόν. Το πιο σημαντικό είναι ότι όλοι στην ομάδα είναι υγιείς και θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να κάνουμε περήφανο όλο τον κόσμο της Ελλάδας».

Στη συνέχεια μίλησε και για τη Σουηδία:

«Έχουμε δει τη Σουηδία στο βίντεο τις τελευταίες μέρες. Ήρθε για να παίξει χωρίς άγχος, έχει δύο πολύ καλούς παίκτες, τον Γερέμπκο και τον Τέιλορ που παίζουν στο ΝΒΑ. Αν πάρουν μια νίκη στη διοργάνωση θα είναι ευχαριστημένοι, αλλά δεν θέλουμε να είμαστε εμείς που θα χάσουμε από αυτούς. Εμείς θέλουμε να πάρουμε ρυθμό από την άμυνα για να βάλουμε τη σφραγίδα μας στο παιχνίδι».