Περάσοβιτς: «Σκληρή ήττα»

Στον τρόπο που ήρθε η ήττα της Κροατίας από την Ελλάδα στάθηκε ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς και τόνισε πως πρέπει να κοιτάξουν μπροστά εν όψει της συνέχειας.

Στον τρόπο που ήρθε η ήττα της Κροατίας από την Ελλάδα στάθηκε ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς και τόνισε πως πρέπει να κοιτάξουν μπροστά εν όψει της συνέχειας. 

«Είναι σκληρό να χάνεις όταν είσαι μπροστά στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Η Ελλάδα ήταν μέσα στο παιχνίδι και πέρασε μπροστά την κατάλληλη στιγμή. Ήταν μια σκληρή ήττα για μας, αλλά δεν σημαίνει κάτι και εξακολουθούμε να έχουμε τη δυνατότητα να πάμε στην επόμενη φάση και να κάνουμε μια καλή πορεία στη διοργάνωση. Τώρα έχουμε μπροστά μας την ΠΓΔΜ και θα πρέπει να ξεχάσουμε γρήγορα αυτή την ήττα. Χρειάζεται προσοχή κάθε αντίπαλος. Σε αυτή τη διοργάνωση κάθε ομάδα μπορεί να νικήσει οποιαδήποτε», δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της Κροατίας.

Από την πλευρά των παικτών, ο Ρόκο Λένι Ούκιτς, ανέφερε: «Ήμασταν η καλύτερη ομάδα για 35 και πλέον λεπτά, αλλά στο τέλος μείναμε από καύσιμα. Όταν αντιμετωπίζεις μια τόσο δυνατή ομάδα, όπως η Ελλάδα, δεν αρκεί αν δεν παίξεις καλά σε όλο το ματς. Έχουν έμπειρους παίκτες και στο τέλος μάς τιμώρησαν. Η ήττα αυτή μας πονά, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια. Σέβομαι τον Σπανούλη, είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες στην Ευρώπη. Πάντα δίνουμε μεγάλες μάχες στο παρκέ. Εμείς έχουμε δύο πολύ νεαρούς παίκτες στην πεντάδα μας, παίκτες όπως ο Σάριτς και ο Χεζόνια, που θα ηγηθούν της ομάδας μας στα επόμενα χρόνια. Όμως δεν έχουν ακόμη την εμπειρία. Είναι λάθος να τους κατηγορήσουμε, η διαδικασία μάθησης περιλαμβάνει και τέτοιες καταστάσεις σαν τη σημερινή».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.