Καμπερίδης: «Δυνατό ξεκίνημα που μας δίνει ψυχολογία»

Στην ομαδικότητα απέδωσε το νικηφόρο ξεκίνημα της Εθνικής Νέων Ανδρών στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U20 ο Γιώργος Καμπερίδης.
Δημοσίευση: 13/07/2019 - 18:12
Στην ομαδικότητα απέδωσε το νικηφόρο ξεκίνημα της Εθνικής Νέων Ανδρών στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U20 ο Γιώργος Καμπερίδης. 

Ο Έλληνας διεθνής αναφέρθηκε στα «κενά» διαστήματα που παρουσίασε η εθνική, όμως εμφανίστηκε αισιόδοξος πως θα διορθώσουν τα λάθη τους στη συνέχεια.

«Τα εύστοχα αυτά σουτ ήταν στην αρχή και λειτούργησαν ίσως ως ένα κίνητρο για να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση και να παίξουμε πιο δυνατά, να «καθαρίσουμε» το παιχνίδι από την αρχή», δήλωσε αρχικά στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ ο Καμπερίδης και συνέχισε:

«Προσπαθούμε να παίξουμε όσο πιο ομαδικά γίνεται, έτσω ώστε να βρούμε τις πιο εύκολες και σωστές λύσεις στην επίθεση. Αυτό ήταν που μας βοήθησε και σήμερα. Είχαμε κάποια κενά διαστήματα στο παιχνίδι μας, το καταλαβαίνουμε και πιστεύω αγώνα με τον αγώνα θα διορθώσουμε τα λάθη μας και θα μειώνονται κι αυτά τα «κακά» διαστήματα».

Τέλος, πρόσθεσε: «Κάναμε ένα δυνατό ξεκίνημα που μας δίνει καλή ψυχολογία, ώστε να είμαστε δυνατοί στα επόμενα παιχνίδια. Είναι μια καλή ομάδα, έχει κάποιους καλούς παίκτες και δεν πρέπει να της δώσουμε ρυθμό, όπως φυσικά δεν πρέπει και να την υποτιμήσουμε για κανένα λόγο».