Βλασσόπουλος: «Να κλείσουμε με νίκη του τουρνουά»

Στα δύο πρόσωπα της Εθνικής Εφήβων στο παιχνίδι με την Ουκρανία αναφέρθηκε ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Βλασσόπουλος.

Στα δύο πρόσωπα της Εθνικής Εφήβων στο παιχνίδι με την Ουκρανία αναφέρθηκε ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Βλασσόπουλος. 

«Θέλαμε πολύ να το κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι, καθώς και το επόμενο και τελευταίο προκειμένου να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στην τελική κατάταξη. 

Ξεκινήσαμε πολύ καλά με ομαδικότητα στην επίθεση και συγκέντρωση στην άμυνα, όμως στο δεύτερο μισό του παιχνιδιού χαλαρώσαμε αμυντικά και οι ατομικές προσπάθειες στην επίθεση μας αποσυντόνισαν. Στο τέλος με σωστή διαχείριση στα φάουλ και τις βολές κερδίσαμε τον αγώνα. Αύριο θέλουμε να κλείσουμε με ακόμα μία νίκη το τουρνουά.

Από την πλευρά του ο Βασίλης Γάργαλης τόνισε: «Στον σημερινό αγωνα ξεκινήσαμε δυνατά και εκτελώντας τις οδηγίες του κοουτς καταφέραμε στο ημίχρονο να πάρουμε μια σημαντική διαφορά. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε λιγότερο έτοιμοι και εξαιτίας κάποιον κακών επιλογών στην επίθεση, δώσαμε την ευκαιρία στους αντιπάλους μας να πετύχουν εύκολους ποντους και να μειώσουν την διαφορά». 

Η Εθνική Εφήβων είχε πάρει μια διαφορά 20 πόντων με την Ουκρανία να μειώνει στον έναν πόντο λίγο πριν το τέλος: «Στο τέλος μείναμε ψύχραιμοι όταν μείωσαν και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη», τονίζειο Έλληνας φόργουορντ, ο οποίος αναφέρεται και στην αυριανή αναμέτρηση: «Ανεξαρτήτως της σημασίας του αυριανού αγώνα, εμείς θα προσπαθήσουμε και πάλι για το καλύτερο, για να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη και να κλείσουμε το τουρνουά με θετικό αποτέλεσμα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.