Παπαδόπουλος: «Τα παιδιά το πάλεψαν»

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια της Εθνικής παίδων κόντρα στην Ισπανία δήλωσε ο Κώστας Παπαδόπουλος, ενώ αναγνώρισε την ανωτερότητα του αντιπάλου.

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια της Εθνικής παίδων κόντρα στην Ισπανία δήλωσε ο Κώστας  Παπαδόπουλος, ενώ αναγνώρισε την ανωτερότητα του αντιπάλου.

«Τα πήγαμε καλά μέχρι την αρχή της τρίτης περιόδου. Καταφέραμε να τους περιορίσουμε, είχαμε ρυθμό, η άμυνα ήταν όπως έπρεπε, αλλά αν δεν ακολουθήσει και η επίθεση, τότε υπάρχει πρόβλημα. Τα παιδιά το πάλεψαν πολύ δυνατά και ως το τρίτο δεκάλεπτο τους κοντράραμε περισσότερο από ότι οποιαδήποτε άλλη ομάδα μέχρι τώρα στο τουρνουά. Ήταν πολύ δύσκολο όμως, είχαν πολλές λύσεις, ήρθε και η κούραση, ήμασταν και άστοχοι πάλι και μετά τη σειρά της ήρθε η και η ήττα», ήταν τα πρώτα λόγια του ομοσπονδιακού προπονητή.

Όσο για τους δύο ακόμη αγώνες που οδηγούν στην πέμπτη θέση, είπε: «Θέλουμε να κάνουμε δύο καλές εμφανίσεις και να πάρουμε όσο το δυνατόν καλύτερη θέση στην τελική κατάταξη. Η Λετονία είναι μια καλή ομάδα, αλλά θεωρώ πως μπορούμε να τους «χτυπήσουμε». Υπάρχει κι ένα ρεπό αύριο, θα προετοιμαστούμε και θα πρέπει να παρουσιαστούμε αποφασισμένοι και συγκεντρωμένοι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.