Καλτσίδου: “Θα μου λείψει η φανέλα και ο εθνικός ύμνος”

Η Στέλλα Καλτσίδου φόρεσε για τελευταία φορά τη φανέλα της εθνικής γυναικών με το Νο19 στην καταληκτική αναμέτρηση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2019, απέναντι στο Ισραήλ.

Η Στέλλα Καλτσίδου φόρεσε για τελευταία φορά τη φανέλα της εθνικής γυναικών με το Νο19 στην καταληκτική αναμέτρηση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2019, απέναντι στο Ισραήλ. 

Η εθνική επικράτησε 83-57 στην Κοζάνη, με την 35χρονη φόργουορντ να σημειώνει 16 πόντους με 3 εύστοχα τρίποντα. «Θα μου λείψει να φορώ αυτή τη φανέλα και να ακούω τον εθνικό ύμνο. Είμαι τυχερή που είχα τόσες συμμετοχές με την Εθνική. Θα μου λείψουν τα κορίτσια. Είμαι πολύ χαρούμενη που έζησα όλο αυτό,» δήλωσε η Στέλλα Καλτσίδου μετά τον αγώνα και εν αναμονή των άλλων αποτελεσμάτων από τα οποία θα εξαρτηθεί η πρόκριση της εθνικής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2019.

Αναλυτικά, η Στέλλα Καλτσίδου δήλωσε: «Με τιμά που όλα τα κορίτσια έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους στο παιχνίδι. Κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση, πήραμε τη νίκη και περιμένουμε τα άλλα αποτελέσματα. Ευχαριστώ πολύ όλο τον κόσμο, το σταφ, τις συμπαίκτριές μου, που έκαναν ιδιαίτερο αυτό το τελευταίο παιχνίδι. Είναι στιγμές αυτές της παρέας, έχουμε περάσει καλά και έχουμε ζήσει πολλές επιτυχίες. Πραγματικά είναι ευγνώμων. Δεν θα σταματήσω να παίζω ακόμη. Θεώρησα πως ήταν η κατάλληλη στιγμή να ολοκληρώσω τον κύκλο μου. Ελπίζω να πάμε στα τελικά για να αφήσω τα κορίτσια με μια μεγάλη επιτυχία. Δεν είναι στο χέρι μας, αλλά κάναμε ό,τι μπορέσαμε.

Δεν μπορώ να μιλήσω για τέλος εποχής ή μιας φουρνιάς. Είναι το τέλος της δικής μου παρουσίας. Εύχομαι να είναι η αρχή μιας ακόμη καλύτερης γενιάς, να έρθει και να πάει την Εθνική ακόμη πιο ψηλά. Εγώ θέλω να είμαι δίπλα στην ομάδα, γιατί πραγματικά τη λατρεύω.

Θα μου λείψει να φοράω αυτή τη φανέλα και να ακούω τον εθνικό ύμνο. Είμαι τυχερή που είχα τόσες συμμετοχές με την Εθνική. Θα μου λείψουν τα κορίτσια. Είμαι πολύ χαρούμενη που έζησα όλο αυτό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.