Τσαγκρώνης: «Η απόφαση πάρθηκε από τους Μπακς» (video)

Ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ Παναγιώτης Τσαγκρώνης τόνισε στην «Ώρα των Πρωταθλητών» ότι οι Μιλγουόκι Μπακς άσκησαν πίεση στον Γιάννη Αντετοκούνμπο για να μην αγωνιστεί στο Eυρωμπάσκετ.

Ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ Παναγιώτης Τσαγκρώνης τόνισε στην «Ώρα των Πρωταθλητών» ότι οι Μιλγουόκι Μπακς άσκησαν πίεση στον Γιάννη Αντετοκούνμπο για να μην αγωνιστεί στο Eυρωμπάσκετ.

Όπως ανέφερε, η ΕΟΚ εξάντλησε κάθε περιθώριο προκειμένου ο παίκτης να ενισχύσει την Εθνική.

«Η ομοσπονδία έκανε ότι ήταν δυνατό για να μην δώσει αφορμή. Ό, τι μας ζήτησαν το κάναμε αλλά δυστυχώς ήταν ειλημμένη η απόφαση, δεν θα τον άφηναν να παίξει.

Εντός των ημερών θα ενημερώσουμε λεπτομερώς για το τι έχει συμβεί και τι έχει κάνει η ΕΟΚ για να έχει στις τάξεις της τον Γιάννη.

Έχει ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο, η πίεση ήταν τεράστια και αυτό ανάγκασε τον Γιάννη να βγάλει ο ίδιος την ανακοίνωση», είπε αρχικά ο Τσαγκρώνης και πρόσθεσε όσον αφορά την μαγνητική που έκανε ο Αντετοκούνμπο αλλά και την ψυχολογία του κατά την παραμονή του στην προετοιμασία της Εθνικής:

«Ενοχλήσεις δεν αναφέρθηκαν, παρ’ όλα αυτά επειδή μας είπαν για πρόβλημα στο γόνατο κάναμε μαγνητική, ήταν καθαρή και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Σε όλο το διάστημα που ήταν μαζί μας ήταν ο Γιάννης ήταν συγκρατημένος και σχεδόν δεν μιλούσε. Είναι νωρίς ακόμα για να πούμε οτιδήποτε. Δεν είναι ευχάριστο που θα λείψε,ι αλλά πιστεύω ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να πούμε τι έφταιξε και τι όχι. Η ΕΟΚ έκανε ό,τι ήταν δυνατόν και ό,τι ζητήθηκε από το ΝΒΑ παρ’ όλο που ξέραμε που θα οδηγήσει.

Μας είπαν να μην τον χρησιμοποιήσουμε και το κάναμε, να τον αφήσουμε 5 μέρες να ξεκουραστεί και τον αφήσαμε, μας ζήτησαν να πάει στην Κίνα και τον αφήσαμε. Μαγνητική βγάλαμε και τους την στείλαμε, την στείλαμε και στην FIBA. Η απόφαση πάρθηκε από τους Μπακς, εμείς εξαντλήσαμε όλα τα περιθώρια.

Από εκεί και πέρα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή, η ομάδα χρειάζεται ηρεμία, ώστε τα παιδιά να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.