Μπατίστ: «Που καιρός για πανηγύρια»;

Καθόλου χρόνος για πανηγυρισμούς δεν υπάρχει στον Παναθηναϊκό μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου, όπως τόνισε ο Μάικ Μπατίστ.

Καθόλου χρόνος για πανηγυρισμούς δεν υπάρχει στον Παναθηναϊκό μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου, όπως τόνισε ο Μάικ Μπατίστ.

Ο Αμερικανός του «τριφυλλιού» χαρακτήρισε απαραίτητη τη νίκη στο παιχνίδι με τη Μάλαγα, όχι μόνο για την πορεία στο Τοp 16 αλλά και για τη διοργάνωση γενικότερα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η Μάλαγα είναι καλή ομάδα. Εάν θέλουμε να προχωρήσουμε στο Τop 16 και στη διοργάνωση γενικότερα, είναι ένα παιχνίδι στο οποίο επιβάλλεται η νίκη. Είχαμε κάποια προβλήματα με τον τραυματισμό του Γκιστ, αλλά ελπίζουμε να είναι «οκ». Ειδάλλως πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι να καλύψουμε το κενό του.

Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι, γιατί τα δυσκολότερα παιχνίδια έρχονται. Το Κύπελλο τελείωσε, πήραμε τον τίτλο και από εδώ και περά επικεντρωνόμαστε στο ελληνικό πρωτάθλημα και στην Ευρωλίγκα. Δεν είχαμε το χρόνο να γιορτάσουμε την κατάκτηση του Κυπέλου, αλλά αυτό είναι μέρος της δουλειάς. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στον επόμενο αγώνα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.