Μπαρτζώκας: «Το ρόστερ είναι πλήρες»

Ως έχει προχωράει ο Ολυμπιακός, όπως δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο τεχνικός των Πειραιωτών μίλησε για την Έφες του Βαγγέλη Αγγέλου, ενώ παραδέχθηκε πως βολιδοσκοπήθηκαν οι περιπτώσεις των Σερμαντίνι και Αζινσά για τις θέσεις των ψηλών.

Ως έχει προχωράει ο Ολυμπιακός, όπως δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο τεχνικός των Πειραιωτών μίλησε για την Έφες του Βαγγέλη Αγγέλου, ενώ παραδέχθηκε πως βολιδοσκοπήθηκαν οι περιπτώσεις των Σερμαντίνι και Αζινσά για τις θέσεις των ψηλών.

«Μετά από δυο σερί νίκες η Εφές δεν αποτελεί τον φτωχό συγγενή του γκρουπ. Έχει πιθανότητες και θα της διεκδικήσει Είναι μία ομάδα πιο ακριβή από εμάς, παίζει χωρίς πίεση στην Ευρωλίγκα και αυτό την κάνει πιο δυνατή. Έχει ποιότητα στο ρόστερ, από τότε που πήγε ο κ. Αγγέλου έχει βελτιωθεί, με καλύτερη αμυντική προσήλωση και φαίνεται σε πολλά κομμάτια της στατιστικής. Αυτό για να πας καλά στην Ευρωλίγκα είναι αναγκαίο. Ο κ. Αγγέλου έχει κάνει κάποιες αλλαγές, περιόρισε τους Χόπσον και Ερντέν, χρησιμοποιεί τον Μπαλμπάι και τον Γκονλούμ. Έχει πιο μεγάλη υπομονή στο παιχνίδι της και όταν δεν πηγαίνει καλά δεν τα παρατάει όπως παλιά. Επιμένει και διεκδικεί κάνοντας ανατροπές» ήταν τα πρώτα λόγια του κόουτς του Ολυμπιακού σχετικά με το παιχνίδι της Πέμπτης, συνεχίζοντας:

«Πάει σε λίγες κατοχές στην επίθεση και προσπαθεί να παίξει άμυνα χωρίς να έχει πολλούς καλούς αμυντικά περιφερειακούς. Εμείς βρισκόμαστε σε άνοδο σε αυτό μας βοηθούν οι επιπλέον λύσεις στην προπόνηση. Δυστυχώς έχουμε πρόβλημα με τον Πρίτντεζη. Θα προσπαθήσει να προπονηθεί έστω και λίγο για να παίξει. Δεν είναι σε κατάσταση αλά ήρθε εδώ και θέλει να παίξει. Για μας είναι πολύ σημαντικό αυτό».

Για το ενδεχόμενο μεταγραφής:

«Το δημοσίευμα για τον Ντραγκίσεβιτς με έκανε να γελάω. Για τους εκπροσώπους ομάδων είναι μία πολύ καλή εποχή για να κάνουνε δουλειές. Οι περισσότερες αναφορές από δημοσιογράφους γίνονται με αυτό το σκοπό. Να βοηθήσουν να γίνει μία μεταγραφή, αλλά οι περισσότερες αναφορές είναι οι περισσότερες για γέλια. Ξεκαθαρίζω ότι είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με τον Κόλινς και δεν ψάχνουμε για γκαρντ. Γενικότερα το ρόστερ είναι πλήρες και το θεωρώ ικανό για να φτάσουμε στα προημιτελικά που αυτή τη στιγμή είναι ο στόχος. Ο Ντραγκίσεβιτς είναι πολύ καλός παίκτης όμως η διοίκηση και η ομάδα δεν κάνει κινήσεις μεσούσης της σεζόν για το καλοκαίρι. Εδώ δεν το έκανε για τον Χάινς.

Οι προσθήκες που έγιναν είναι για να βοηθηθεί η ομάδα λόγω των τραυματισμών. Αν δε χτυπούσε ο Λο και ο Πέτγουεϊ δεν θα είχαμε πάρει κανέναν. Αυτή είναι η φιλοσοφία μας. Διερευνήσαμε την περίπτωση Αζινσά λόγω του ότι δεν ξέραμε τι θα γίνει με τον Σίμονς. Αν θα χρειαστεί εγχείρηση ή όχι. Το ίδιο ισχύει και με τον Σερμαντίνι. Κοιτάξαμε όλους τους ψηλούς που μας ενδιέφεραν τον Δεκέμβριο και έγινε κίνηση και για τους δύο. Ττο συγκεκριμένο ρόστερ όμως θα διατηρήσουμε μέχρι το τέλος της σεζόν».

Για το αν θα τους επηρεάσει την Εφές η απώλεια του κυπέλλου και πως θα βγουν τα μαρκαρίσματα αν δεν παίξει ο Πρίντεζης:

«Ευτυχώς έχουμε τον Μπρεντ. Ο Γιώργος πιστεύω θα είναι στη δωδεκάδα αλλά δ μπορεί να παίξει 30 λεπτά. Θα χρησιμοποιήσουμε και κάποια τρικ με τον Στράτο στο «4», αλλά ξαναλέω είναι ευτύχημα που έχουμε ξανά υγιή τον Πέτγουεϊ. Το πώς θα παρουσιαστεί η Εφές μετά το Final Eight είναι γρίφος. Σίγουρα έχουν πίεση και αλλαγή συναισθημάτων όλες οι ομάδες που συμμετείχαν σε όλες τις χώρες.

Είδαμε τι έγινε με τις εξηγήσεις που ζήτησαν οι οπαδοί της Αρμάνι από τους παίκτες. Η Εφές πήγε καλά νικώντας Μπεσίκτας και Γαλατά, αλλά έχασε στον τελικό. Θα δούμε πως θα αντιδράσει. Είναι μία ομάδα που μας ξέρει καλά. Παίξαμε πέρυσι επτά παιχνίδια Ευρωλίγκας, φιλικά το καλοκαίρι και υπάρχουν οι Αγγέλου-Βασιλειάδης που μας ξέρουν καλά. Τους ξέρουμε όμως και εμείς καλά. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι έχουν ταλέντο σαν ομάδα και ότι έχουν καλύτερη συνοχή απ’ ότι πριν ένα μήνα».

Για τα Final Eight κυπέλλου στις άλλες χώρες:

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι κάτι ξεχωριστό. Είχα φίλους που ήταν εκεί και είδα και εγώ τα παιχνίδια. Ιδίως το ισπανικό τουρνουά, έτσι όπως γίνεται με φίλους όλων των ομάδων είναι εντυπωσιακό. Έτσι όπως πήγε ο τελικός μάλιστα του έδωσε μεγαλύτερη αίγλη. Για καμία ομάδα δεν είναι πρώτος στόχος το κύπελλο, αλλά είναι ένας τίτλος».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.