Πλάθα: «Δεν φοβόμαστε τον Παναθηναϊκό»

Απογοήτευση επικρατεί στις τάξεις της Μάλαγα μετά την αποτυχία της ομάδας να διακριθείς το Ισπανικό κύπελλο με δεδομένο ότι φιλοξενούσε το Final-8 στο γήπεδο της. Οι ανδαλουσιάνοι βέβαια πρέπει να προχωρήσουν μπροστά όπου υπάρχει ο Παναθηναϊκός.
Δημοσίευση: 12/02/2014 - 15:58

Απογοήτευση επικρατεί στις τάξεις της Μάλαγα μετά την αποτυχία της ομάδας να διακριθείς το Ισπανικό κύπελλο με δεδομένο ότι φιλοξενούσε το Final-8 στο γήπεδο της. Οι ανδαλουσιάνοι βέβαια πρέπει να προχωρήσουν μπροστά όπου υπάρχει ο Παναθηναϊκός. Η Μάλαγα υποδέχεται τους πράσινους στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του ΤΟΡ 16  και όπως δήλωσε και Ζοάν Πλάθα οι παίκτες του σέβονται τους πρωταθλητές Ελλάδας άλλα δεν τους φοβούνται.
«Είμαστε έτοιμοι για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Αντιμετωπίζουμε έναν αντίπαλο που μόλις κατέκτησε έναν τίτλο και θέλει να φτάσει τουλάχιστον στα προημιτελικά, αλλά βασικός του στόχος είναι το Final Four. Ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα πολύπλοκη, την οποία σεβόμαστε αλλά δεν φοβόμαστε.
Στόχος μας είναι να μπορέσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και πιστεύω πως μπορούμε να φτάσουμε να διεκδικούμε τη νίκη μέχρι το τέλος, εφόσον δείξουμε προσοχή σε επί μέρους στοιχεία του αγώνα, όπως τα ριμπάουντ. Θα είναι δύσκολο, γιατί έχουν ψηλούς όπως ο Γκιστ, ο Μπατίστ ή ο Λάσμε».

Ο Ζοάν Πλάθα μίλησε και για τον Ερλ Κάλογουεϊ, ο οποίος είναι και πάλι εκτός. «Η απουσία του Κάλογουεϊ είναι σημαντική για μας. Κάνει θεραπείες, είναι καλύτερα, αλλά δεν προλαβαίνει το ματς με τον Παναθηναϊκό. Οφείλουμε να αντιμετωπίσουμε την απουσία αυτή και ο Βιδάλ θα παίξει στα γκαρντ μέχρι νεωτέρας», τόνισε.