Πλάθα: «Σε πολύ υψηλό επίπεδο ο Ολυμπιακός»

Να προσπαθήσουν να είναι ανταγωνιστικοί κόντρα στον πρωταθλητή Ευρώπης των δύο τελευταίων ετών θέλει ο Ζόαν Πλάθα.

Να προσπαθήσουν να είναι ανταγωνιστικοί κόντρα στον πρωταθλητή Ευρώπης των δύο τελευταίων ετών θέλει ο Ζόαν Πλάθα. Ο προπονητής της Μάλαγα μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκα επεσήμανε τις δυσκολίες της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό και τόνισε πως δεν εφησυχάζει με τις δύο ήττες του Ολυμπιακού στη φάση των «16» 
 
«Γνωρίζουμε πως αντιμετωπίζουμε τον πρωταθλητή Ευρώπης των δύο τελευταίων σεζόν. Θέλουμε να βγούμε στο παρκέ και να είμαστε ανταγωνιστικοί, να παίξουμε σε υψηλό επίπεδο, να ξεχάσουμε πως δεν θα έχουμε τους φιλάθλους μας στο πλευρό μας και στο τέλος, όταν θα φεύγουμε από το κλειστό του Ολυμπιακού, να έχουμε γίνει καλύτερη ομάδα. Θέλουμε και πρέπει να ελέγξουμε αν μετά από έναν ή δύο μήνες έχουμε καταφέρει να βελτιωθούμε σε διαφορετικές πτυχές του παιχνιδιού, τόσο επιθετικά, όσο και αμυντικά. Αυτός θα είναι ο στόχος μας στο ΣΕΦ. Πιστεύω πως η ομάδα που αντιμετωπίζουμε βρίσκεται κοντά στο να πιάσει την υψηλότερη απόδοσή της. Ο Ολυμπιακός ετοιμαζόταν στην κανονική περίοδο, έχουν βέβαια και νέους παίκτες και γι’ αυτό πιστεύω πως οι δύο αγώνες που θα δώσουμε με τον Ολυμπιακό στη φάση των “16” θα είναι διαφορετικοί από αυτούς που δώσαμε στην κανονική περίοδο. Θα δούμε αν έχουμε βελτιώσει τους εσωτερικούς μηχανισμούς μας, αν μπορούμε να παίξουμε με περισσότερες επαφές απ’ ό,τι κάναμε πριν. Αυτός είναι ο βασικός στόχος μας σ’ αυτό το ταξίδι».

Περίπλοκο χαρακτήρισε τον αγώνα  ο Ράιαν Τούλσον ο οποίος τόνισε πως η Μάλαγα μπορεί να πάρει τη νίκη: «Ο αγώνας απέναντι στον Ολυμπιακό θα είναι… περίπλοκος. Πριν τις δύο ήττες μας από την Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ Μαδρίτης παίζαμε πολύ καλά. Πρέπει, όμως, να συνεχίσουμε να παλεύουμε κι ελπίζω πως μπορούμε να νικήσουμε. Δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα πως θα νικήσουμε, αλλά στον Πειραιά πάμε έχοντας αυτή την ιδέα στο μυαλό μας. Νομίζω πως θα είναι σημαντικό να βρεθούν σε καλή μέρα οι φόργουορντ μας, για να βοηθήσουν στο παιχνίδι μας κοντά στο καλάθι. Πάντως, πιστεύω πως “κλειδί” απέναντι σε μία τόσο μεγάλη ομάδα θα είναι η άμυνα. Θα είναι πολύ δύσκολο να τους σταματήσουμε, ενώ από την πλευρά τους είναι ικανοί να μας βγάλουν γρήγορα εκτός παιχνιδιού. Μπορεί να είναι ισορροπημένος ο αγώνας και ξαφνικά να μας βγάλουν εκτός παιχνιδιού πολύ γρήγορα. Πάνω σ’ αυτό δουλεύουμε όλη την εβδομάδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.