H 5η αγωνιστική του TOP-16 της Euroleague στα κανάλια Novasports

Η νέα «μάχη» του πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακού με ισπανική ομάδα είναι μόνο στα κανάλια Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου στις 21:00 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μέσα από το Novasports 3 τον εντός έδρας αγώνα των «ερυθρόλευκων» με αντίπαλο τη Ουνικάχα Μάλαγα στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του TOP-16 στην Euroleague Basketball.

Η νέα «μάχη» του πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακού με ισπανική ομάδα είναι μόνο στα κανάλια Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της  Nova, την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου στις 21:00 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μέσα από το Novasports 3 τον εντός έδρας αγώνα των  «ερυθρόλευκων» με αντίπαλο τη Ουνικάχα Μάλαγα  στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του TOP-16 στην Euroleague Basketball.

Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα μπροστά στο κοινό τους  θα κυνηγήσουν την πολύτιμη νίκη που στην προσπάθεια που κάνουν για πρόκριση στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στο μπάσκετ.

Εκτός όμως από το παιχνίδι του Ολυμπιακού, οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και τα άλλα παιχνίδια που αναμένονται ιδιαίτερα αμφίρροπα. Στο Μιλάνο η Αρμάνι θα αναμετρηθεί με την Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ, ενώ στο Μόναχο η Μπάγερν θα κοντραριστεί με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Στη Μαδρίτη θα πραγματοποιηθεί το κλασικό ντέρμπι Ρεάλ Μαδρίτης – Μακάμπι Ελέκτρα, ενώ στην Κωνσταντινούπολη η Γαλατασαράι θα αναμετρηθεί με την Ζαλγκίρις Κάουνας. Τέλος η Λαμποράλ Κούτσα θα υποδεχθεί την Αναντόλου Εφές και η Παρτίζαν την Λοκομοτίβ Κούμπαν. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα μεταδόσεων στα κανάλια Novasports έχει ως εξής:

Πέμπτη 30/1 21:00 Ολυμπιακός – Ουνικάχα Μάλαγα, Novasports 3 σε περιγραφή του Νίκου Παπαδογιάννη, σχόλιο του Δημήτρη Καρύδα και ρεπορτάζ του Χρήστου Καούρη και σε audio από το Novasports.gr

Πέμπτη 30/1 21:00 Μπάγερν Μονάχου – ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Novasports 4 σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα

Πέμπτη 30/1 21:30 Αρμάνι Μιλάνο – Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ, Novasports 2 & Novasports 2 HD σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου

Πέμπτη 30/1 21:45 Ρεάλ Μαδρίτης – Μακάμπι Ελέκτρα, Novasports 1 & Novasports 1 HD σε περιγραφή του Τάσου Μπαϊρακτάρη

Παρασκευή 31/1 20:00 Γαλατασαράι – Ζαλγκίρις Κάουνας, Novasports 2 & Novasports 2 HD σε περιγραφή του Νίκου Παπαδογιάννη

Παρασκευή 31/1 21:45 Λαμποράλ Κούτσα – Αναντόλου Εφές, Novasports 3 σε περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα και από την Web TV του Novasports.gr

Παρασκευή 31/1 21:45 Παρτίζαν – Λοκομοτίβ Κούμπαν, Novasports 2 & Novasports 2 HD σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη

Η εκπομπή «Super Euroleague» με τον Γιώργο Συρίγο θα προβληθεί την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου από το Novasports 3 αμέσως μετά το τέλος του αγώνα Ολυμπιακός – Ουνικάχα Μάλαγα, ενώ την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου θα προβληθεί στις 23:30 από το Novasports 3.

Επίσης, οι φίλοι του μπάσκετ θα μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα www.Novasports.gr και θα έχουν την ευκαιρία να δουν μέσα από το link www.novasports.gr/el-top16md5 το αναλυτικό πρόγραμμα των μεταδόσεων και την online ενημέρωση των αγώνων της 5ης αγωνιστικής του TOP-16 της Euroleague.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.