Μπαρτζώκας: «Εύχομαι υγεία» (video)

Πάνω απ' όλα η υγεία, όπως τόνισε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, που μιλώντας στην κάμερα του novasports, στάθηκε στην επιστροφή του Πέτογυεϊ αλλά και στο πόσα πράγματα μπορεί να προσφέρει το βάθος.

Πάνω απ’ όλα η υγεία, όπως τόνισε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, που μιλώντας στην κάμερα του novasports, στάθηκε στην επιστροφή του Πέτογυεϊ αλλά και στο πόσα πράγματα μπορεί να προσφέρει το βάθος.

Αναλυτικά:

«Να ευχηθώ υγεία στην ομάδα. Το πιο σημαντικό πράγμα σήμερα ήταν η επιστροφή του Πέτγουεϊ και έτσι είχαμε ένα πιο φυσιολογικό ροτέισιον. Κάναμε μια πολλή πειστική εμφάνιση για 30 λεπτά. Είχαμε πολύ καλό ομαδικό παιχνίδι στην επίθεση και στην άμυνα είχαμε αξιολογήσει καλά το παιχνίδι της Λαμποράλ και το σταματήσαμε.

Ανταποκριθήκαμε πολύ καλά σε όλα τα προβλήματα που μας έβαλε ο αντίπαλος.

Η καλή μας άμυνα μας έδωσε σίγουρο ριμπάουντ και ξέρετε πως ο Ολυμπιακός όταν τρέχει είναι μια πολλή καλή ομάδα. Αυτό μας έδωσε αυτοπεποίθηση γιατί δεν προερχόμαστε από καλά αποτελέσματα. Έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης, ο Κόλινς μας βοήθησε πολύ αμυντικά αλλά η φόρμα του είναι ακόμα για 10 λεπτά. Μπορεί να μας βοηθήσει κι άλλο.

Ο Μπρεντ ήταν σημαντικός όπως και ο Κατσίβλεης, περιμένουμε περισσότερο ποιοτικό παιχνίδι από τον Σλούκα. Αν το βάθος μας γίνει αυτό που ήταν παλιότερα, νομίζω πως μπορούμε να κυνηγήσουμε πολλά ωραία πράγματα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.