Μανωλόπουλος: «Δεν αντιδράσαμε όπως θα έπρεπε» (video)

Ο βοηθός του Αργύρη Πεδουλάκη, Σωτήρης Μανωλόπουλος τόνισε ότι η ομάδα του μπήκε λάθος στο παιχνίδι ενώ ανέφερε ότι πήρε λανθασμένες και βιαστικές επιθέσεις, σε δηλώσεις του στον Δημήτρη Καρύδα μετά την αναμέτρηση με τη Φενέρ.

Ο βοηθός του Αργύρη Πεδουλάκη, Σωτήρης Μανωλόπουλος τόνισε ότι η ομάδα του μπήκε λάθος στο παιχνίδι ενώ ανέφερε ότι πήρε λανθασμένες και βιαστικές επιθέσεις, σε δηλώσεις του στον Δημήτρη Καρύδα μετά την αναμέτρηση με τη Φενέρ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Να πούμε ότι η Φενέρ είναι πάρα πολύ καλή ομάδα με πολύ μεγάλο προπονητή. Έχει πολλούς έμπειρους κι επιθετικούς παίκτες. Γι’ αυτούς ήταν ένας τελικός λόγω των τριών ηττών. Ξέραμε ότι θα ήταν πολύ δυνατό παιχνίδι κι έτσι ξεκίνησε. Η Φενέρ έπαιξε πιο δυνατά από εμάς και γι’ αυτό υπήρξε διαφορά στο πρώτο ημίχρονο. Μπήκαμε πολύ λάθος. Λόγω πίεσης κάναμε κακές και βιαστικές επιθέσεις με πολλά τρίποντα. Ήμασταν άσχημοι και ξεκίνησε στραβά το παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πολύ δυνατά και κυκλοφορήσαμε καλύτερα την μπάλα. Στοχεύσαμε τους αδύνατους αμυντικούς και γυρίσαμε τον αγώνα. Στο πρώτο ημίχρονο είχαν πάρει επτά επιθετικά σε εννιά άστοχα σουτ. Το ίδιο έγινε και στο τέλος. Βέβαια έβαλαν τα σουτ. Είχαμε κάποιες κακές στιγμές και γι’ αυτό κέρδισε η Φενέρ».

Για τη διαιτησία κι αν έπαιξε ρόλο: «Εγώ είμαι εδώ για να μιλήσω τεχνικά. Όσοι είδαν, είδαν. Ας κρίνουν οι αρμόδιοι».
Για το πρώτο ημίχρονο: «Δεν αντιδράσαμε στην πολύ πιεστική άμυνα της Φενέρ. Δεν αντιδράσαμε στο παρκέ όπως θα έπρεπε αν και το περιμέναμε».

Για το αν αλλάζει κάτι αυτή η ήττα: «Είναι μία ήττα που δεν ήταν αναμενόμενη γιατί παντού θέλουμε να κερδίζουμε. Εμείς κοιτάμε πάντα το επόμενο παιχνίδι».

Για τη «μάχη» των πάγκων: «Από πλευράς τακτικής έγιναν πολλά πράγματα. Υπήρχαν απαντήσεις και από τις δύο πλευρές».

Για το ποια είναι φέτος η Φενέρ του Ομπράντοβιτς: «Έχει πάρα πολύ καλούς επιθετικούς παίκτες οι οποίοι παίζουν στοχευμένα. Στην άμυνα παίξανε σήμερα το καλύτερός τους ματς σήμερα. Πλέον κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι και θα κοιτάξουμε τα λάθη μας για να βελτιωθούμε. Έτσι όπως πήγε το παιχνίδι στο τέλος θα μπορούσαμε να κερδίσουμε».
 

 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.