Εκτροχιάστηκε στη Μόσχα το «τρένο» της Ρεάλ (video)

Μετά από 31 συνεχόμενα νικηφόρα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις η Ρεάλ όχι απλά γνώρισε την πρώτη της ήττα αλλα οι Ρώσοι τους διέλυσαν με το τελικό 85-71 να μοιαζει τιμητικό για τους παίκτες του Πάμπλο Λάσο.

Μετά από 31 συνεχόμενα νικηφόρα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις η Ρεάλ όχι απλά γνώρισε την πρώτη της ήττα αλλα οι Ρώσοι τους διέλυσαν με το τελικό 85-71 να μοιαζει τιμητικό για τους παίκτες του Πάμπλο Λάσο.

Ο Έτορε Μεσίνα είχε διαβάσει πολύ καλά το παιχνίδι των Μαδριλένων και κατάφερε να της εξουδετερώσει όλα τα επιθετικά της όπλα περιορίζοντας την αρκετά κυρίως στο πρώτο ημίχρονο.

Στο ξεκίνημα του 3ου δεκαλέπτου οι Ισπανοί μπήκαν δυναμικά έτρεξαν ένα σερί 7-0 και έφεραν το  παιχνίδι σε διαφορά 3 πόντων (40-37). Το δεκάλεπτο έκλεισε στο -4 για την Ισπανική ομάδα (59-55), η οποία όμως δεν είχε ανάλογη συνέχεια στην τελευταία περίοδο του παιχνιδιού εκεί οπου οι Ρώσοι  κατάφεραν να επιβάλουν το ρυθμό τους και πάλι και με τον Μίτσοφ να αναλαμβάνει δράση και να πυροβολεί έξω από τα 6,75 ανέβασαν τη διαφορά και πάλι σε διψήφια διαφορά και καθάρισαν το παιχνίδι.

Στα τελευταία λεπτά του ματς δεν έλειψαν και τα νευρά με τους Κρίστιτς και Μπουρούση να θυμούνται κάτι παλιές διαφορές και να ανταλλάσουν κάποια Γαλλικά και κάποια ψιλόσπρωξίματα. Ευτυχώς πάντως δεν βρήκε καρέκλα ο Σέρβος σέντερ.
Με ντισκαλιφιέ στο τέλος αποβλήθηκε ο Ροντρίγκεθ ο οποίος έπεσε θύμα του υποκριτικού ταλέντου του Τεόντοσιτς.

Στα αγωνιστικά τον τίτλο του κορυφαίου για την Ρωσική ομάδα διεκδικεί τόσο ο Κρίστιτς με 18 πόντους και 6 ριμπάουντ όσο βέβαια και ο Μίτσοφ που σημείωσε 14 πόντους με 3/3 τρίποντα, ενώ ο Βοροντσίεφ ήταν αυτός που σήκωσε επιθετικά την ΤΣΣΚΑ στο πρώτο ημίχρονο (14 πόντους).

Ο Ροντρίγκεθ με 19 και ο Γιούλ με 15 ήταν οι δύο που προσπάθησαν από την Ρεάλ που είχε σε πολύ κακή μέρα Μπουρούση και Φερνάντεθ.

Τα δεκάλεπτα: 23-10, 40-30, 59-55, 85-71

ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Μεσίνα): Τεόντοσιτς 7, Μίτσοφ 14, Φριντζόν 11, Τζάκσον 8, Πάργκο 2, Κρστιτς 18, Βοροντσέβιτς 14, Κάουν 7, Κριάπα 4 (9ασ.).
Ρεάλ Μαδρίτης (Λάσο): Ντρέιπερ, Φερνάντεθ 5, Ρέγιες, Ντίεθ, Μίροτιτς 13, Ροντρίγκεθ 19, Ντάρντεν 11, Γιουλ 15, Μπουρούσης 2, Σλότερ, Μέχρι 4.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.