«Να εκμεταλλευτούμε την πίεση που έχει ο Ολυμπιακός»

Η Λαμποράλ Κούτσα υποδέχεται τον Ολυμπιακό για την τέταρτη αγωνιστική του Top - 16 της Ευρωλίγκας και όπως δήλωσε ο Τόμας Ερτέλ, οι Βάσκοι θα πρέπει να εκμεταλλευτούν την πίεση που θα έχουν οι «ερυθρόλευκοι» για τη νίκη.
Δημοσίευση: 23/01/2014 - 18:10
Η Λαμποράλ Κούτσα υποδέχεται τον Ολυμπιακό για την τέταρτη αγωνιστική του Top - 16 της Ευρωλίγκας και όπως δήλωσε ο Τόμας Ερτέλ, οι Βάσκοι θα πρέπει να εκμεταλλευτούν την πίεση που θα έχουν οι «ερυθρόλευκοι» για τη νίκη. Ο 24χρονος Γάλλος γκαρντ αποθέωσε τον Σπανούλη και τόνισε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια για να φτάσουν στη νίκη. 
 
«Ο Ολυμπιακός είναι ο back to back Πρωταθλητής Ευρώπης. Μια πολύ επικίνδυνη ομάδα με πολύ σημαντικούς παίκτες όπως ο Σπανούλης και ο Πρίντεζης, οπότε θα πρέπει να καταβάλουμε μεγάλη προσπάθεια για να νικήσουμε», δήλωσε αρχικά ο Τόμας Ερτέλ και συμπλήρωσε:

«Προέρχονται από δύο συνεχόμενες ήττες στη διοργάνωση και μία από τον Παναθηναϊκό στο ελληνικό πρωτάθλημα και για αυτό είμαι βέβαιος ότι θα θέλουν τη νίκη με κάθε τρόπο. Θα έχουν κάποια πίεση και αυτό θα πρέπει να το εκμεταλλευτούμε. Κανείς δεν μπορεί να σταματήσει τον Σπανούλη, αλλά θα πρέπει να προσπαθήσουμε τουλάχιστον να σκοράρει το μικρότερο δυνατό αριθμό πόντων. Πιστεύω ότι έχουμε καλούς αμυντικούς και ότι μπορούμε να νικήσουμε».