«Προσοχή σε όλους, όχι μόνο στον Σπανούλη»

Ο Σέρτζιο Σκαριόλο παραδέχτηκε πως ο Βασίλης Σπανούλης αποτελεί τον νούμερο ένα κίνδυνο για τη Λαμποράλ Κούτσα, ωστόσο υποστήριξε πως θα πρέπει να προσέξουν όλους τους παίκτες του Ολυμπιακού αν θέλουν να διεκδικήσουν τη νίκη.

Ο Σέρτζιο Σκαριόλο παραδέχτηκε πως ο Βασίλης Σπανούλης αποτελεί τον νούμερο ένα κίνδυνο για τη Λαμποράλ Κούτσα, ωστόσο υποστήριξε πως θα πρέπει να προσέξουν όλους τους παίκτες του Ολυμπιακού αν θέλουν να διεκδικήσουν τη νίκη. Ο Ιταλός τεχνικός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Έλληνα γκαρντ των πρωταθλητών Ευρώπης και τόνισε πως στόχος της ομάδας από τη Βιτόρια είναι να παρουσιάζεται ανταγωνιστική σε κάθε παιχνίδι. 
 
«Παρόλο που προερχόμαστε από δύο ήττες, δεν χάνω την εμπιστοσύνη μου στο μαχητικό πνεύμα αυτής της ομάδας και περιμένω την αντίδρασή της. Σε κανέναν δεν αρέσει να παίζουν με μια ομάδα που ενώ ξεκίνησε με έντεκα νίκες στην Ευρωλίγκα, τώρα μετρά δύο σερί ήττες. Σε τέτοιες περιπτώσεις μία καλή ομάδα όπως ο Ολυμπιακός συσπειρώνεται και γίνεται πιο επικίνδυνη. Εμείς θα πρέπει να βγούμε στο παρκέ και να πουλήσουμε ακριβά το τομάρι μας. Θα πρέπει να δούμε τα σχήματα που θα χρησιμοποιήσει ο Ολυμπιακός και πώς θα τα αντιμετωπίσουμε», δήλωσε αρχικά ο Σκαριόλο και συνέχισε:

«Σίγουρα πρέπει να εστιάσουμε στον Σπανούλη, αλλά δεν πρέπει να κάνουμε το λάθος να προσέξουμε μόνο εκείνον και να ξεχάσουμε τους υπόλοιπους. Θα πρέπει να παίξουμε καλή ατομική και ομαδική άμυνα. Ο Ολυμπιακός διαθέτει καλούς σουτέρ και ικανούς ψηλούς, ενώ παίρνει πόντους από πολλούς παίκτες. Ο Σπανούλης πέρα από εξαιρετικός σκόρερ είναι και καταπληκτικός δημιουργός. Θα προσπαθήσουμε να τον περιορίσουμε, αλλά όχι δίνοντας εύκολα σουτ στους άλλους παίκτες».

Όσο για τη μάχη της πρόκρισης, σχολίασε: «Είναι ένας πολύ δυνατός όμιλος και κάθε ματς είναι σημαντικό, με κάθε αγωνιστική να βρίσκουμε απέναντί μας ισχυρές ομάδες. Εμείς θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλα τα παιχνίδι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.