Μπαρτζώκας: «Ευχάριστη η επιστροφή του Μπρεντ»

Με τον Μπρεντ Πέτγουεϊ κανονικά στην αποστολή αναχώρησε για τη Βιτόρια ο Ολυμπιακός.

Με τον Μπρεντ Πέτγουεϊ κανονικά στην αποστολή αναχώρησε για τη Βιτόρια ο Ολυμπιακός. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε πως είναι σημαντική η επιστροφή του Αμερικανού παίκτη είναι σημαντική για την ομάδα του. Παράλληλα, συμπλήρωσε πως οι «ερυθρόλευκοι» θα παλέψουν για τη νίκη στο ματς της τέταρτης αγωνιστικής του Top 16 της Euroleague.

Αρχικά, ο Μπαρτζώκας τόνισε κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού για την Ισπανία: «Ο Πέτγουεϊ επιστρέφει μετά από τρεις προπονήσεις. Αυτό είναι πολύ ευχάριστο, αλλά ακόμη πιο ευχάριστο θα είναι αν γυρίσουμε νικητές από τη Βιτόρια. Είναι σημαντικό ότι και ο Κόλινς έχει πλέον αρκετές προπονήσεις με την ομάδα και έχει μπει στον τρόπο παιχνιδιού μας. Αυτά μας κάνουν αισιόδοξους, γιατί το παιχνίδι είναι δύσκολο, όπως και η συνέχεια άλλωστε».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «ν θέλουμε να μιλήσουμε για το παρελθόν, έχουμε κερδίσει τη Φενέρ και τον Πανιώνιο. Καλό θα είναι να μην πηγαίνουμε επιλεκτικά στο παρελθόν. Οι δύσκολες στιγμές είναι μέρος του αθλητισμού. Έχουμε τραυματισμούς, είχαμε αποτυχημένα αποτελέσματα αλλά πρέπει να γυρίσουμε σελίδα και να πάμε μπροστά. Είμαι αισιόδοξος, έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στην ομάδα, το υλικό και το χαρακτήρα της. Αυτή η ομάδα έχει αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν ότι ξέρει να αντιδρά. Μην ξεχνάμε ότι είμαστε οι δις πρωταθλητές Ευρώπης».

Τέλος, ο Έλληνας κόουτς συμπλήρωσε: «Πρέπει να μπούμε σε έναν τελείως διαφορετικό τρόπο σκέψης. Η αντίπαλος είναι μια ομάδα που παίζει σε υψηλό τέμπο. Πρέπει να τρέξουμε πολύ ελέγχοντας τα ριμπάουντ. Είμαστε έτοιμοι γι’ αυτού του είδους το παιχνίδι και μένει να δούμε αν θα τα καταφέρουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.